P.S. poti sa vezi toate masuratorile HR in aplicatia Health pe iFon: sunt exact la fiecare 10 minute. In timpul workout, sunt 12 masuratori pe minut.
Iti dai seama ce o sa se intample daca se uita nevasta in datele din Health si vede 10-15 minute de 180 batai pe minut, la 1 am, cand erai in deplasare la team building…
Ziua 1: baterie 8% dupa 14,5 ore (de la 7:30 la 10pm). Zi de munca plus un workout outdoors de o ora, de la ora +9,5. A scazut mult mai repede in a doua jumatate, sau asa pare. Cred ca e din cauza ca l-am folosit mai mult.
In aplicatia de ifon poti sa vezi capacitatea totala (6.2GB), ramasa, cat foloseste fiecare aplicatie (dar nu le poti sterge din ecranul de usage, ori continutul descarcat), si usage baterie: de exemplu pentru ieri a calculat usage 5 ore si standby restul de 11.
Nu arata ce aplicatii mananca cel mai mult bateria.
Ma gandeam ca e pacat ca n-au un task switcher, un command+Tab. Dar n-am citit prima pagina din manual: dublu “click” pe digital crown iti aduce in fata ultima aplicatie deschisa.
Ecranul e foarte bun, cand crezi ca vezi pixelii, de fapt e o linie de 2 (ori poate 3?) pixeli grosime. Negrul e foarte negru si culorile foarte vii. Notificarile semitransparente arata mai bine decat pe iFon. Pana si pozele arata foarte bine si clare (desi le arata doar in modul portret, daca ai una landscape, ti-o truncheaza vertical).
Bateria: 70% ramas dupa 7 ore de viata ( o ora si 47’ active usage)
P.S. poti sa modifici initialele tale si sa faci o fata de ceas sa arate asa. Simpatic!
P.P.S. Si ca sa intelegeti cat de stupida e afirmatia ca se vad pixelii, poza atasata la marime nativa e 9 cm inaltime pe ecranul de la PC-ul meu si 27 de milimetri pe Watch. Si nu e desenata vectorial, e pixel la pixel.
8,5 ore purtat noaptea: bateria a scazut cu 20%. Maine o sa testez cu power reserve noaptea, e pe DND oricum cand dorm.
Am comandat alt cablu de incarcare pentru la munca, se livreaza maine. O sa-l tin cu incarcare ziua si top up seara sau dimineata. Ass o sa-l pot folosi pe post de alarma de trezire cu vibratie.
Ai facut duș cu el la mână? Este ok, așa cum zice Apple?
Dupa ce m-am ars cu trei Jawbone UP si un Fitbit Flex cu dusurile, o sa fiu multumit daca rezista la transpiratie si la o ploicica cand alerg (desi prefer s-o las sa treaca decat sa ma bata). Raspunsul e nu, n-am testat si nici n-am de gand. Il scot de la mana, fac dus, il pun la loc. Nu e asa de greu, nu ma deranjeaza.
Submerging Apple Watch is not recommended. Apple Watch has a water resistance rating of IPX7 under IEC standard 60529. The leather bands are not water resistant. Water resistance is not a permanent condition and Apple Watch cannot be rechecked or resealed for water resistance. The following may affect the water resistance of Apple Watch and should be avoided:
Dropping Apple Watch or subjecting it to other impacts.
Submerging Apple Watch in water for long periods of time.
Swimming or bathing with Apple Watch.
Exposing Apple Watch to pressurized water or high velocity water, for example, showering, water skiing, wake boarding, surfing, jet skiing, and so on.