inca doua poze cu incarcatorul de rezerva cumparat (care de azi va sta la munca); incarc Watch cand muncesc si stau in loc cate o juma de ora la birou; scopul e ca sa plec cu el incatcat complet acasa si sa nu-l scot de la mana niciodata cand as vrea sa-l folosesc.
Ahahaha….
Quickmobile…in contextul in care livrarile de stainless steel case cu aproape orice bratara sunt undeva in iunie/iulie la tot ce se precomanda acum, ei livreaza la sfarsit de mai daca platesti in avans.
Si culmea e ca sunt destui prosti care le finanteaza cashflow-ul astora.
Ahahaha….
Quickmobile…in contextul in care livrarile de stainless steel case cu aproape orice bratara sunt undeva in iunie/iulie la tot ce se precomanda acum, ei livreaza la sfarsit de mai daca platesti in avans.
Si culmea e ca sunt destui prosti care le finanteaza cashflow-ul astora.
da,si pe mine m-a bufnit rasul cand mi-au cerut anul trecut sa platesc avans suma integrala (4500Lei) ptr un iPhone fara sa imi spuna cand il voi primi.wtf??
ok,va dau 4500 , dar cand imi dati telefonul…pai…nu stim cand vine. :D
pentru mine a rezolvat bug-ul cu ritmul la alergat. l-am comparat cu mapmyrun, care folosea acelasi senzor de GPS ca si workout app, si ritmul de alergare pe watch era in balarii tot timpul (40-50% mai mare). Acum masoara cum trebuie.
Cum sotia insista ca vrea unul, eu nu sunt convins, am mers la belfast sa il luam. Supriza ! Nu sunt in stoc, comanzi si iti vine acasa in 1-2 saptamani, dar supriza a fost trebuie sa fie rezident UK, deci pentru surioara mai mica Irlanda, jos labele .