eu unul sunt f multumit de el , nu m-a pe spate precum iPhone 2G in 2007 , dar este un device interesant.
bateria este ok , avand in vedere faptul ca oricum nu am dormit in viata mea cu un ceas la mana…deci seara il pun pe standul lui si pana dimineata nu ma mai ating de el.
este ptr prima oara cand port un ceas atat de frecvent , pana acum nu m-am omorat dupa ceasuri ,desi am cateva prin sertare…
astept sa apara oficial in Ro ptr a-mi lua si alte curele , sport binenteles , ptr ca nu sunt dispus sa dau pe o curea cat am dat pe ceas…preturile sunt ridicole…
astept sa apara oficial in Ro ptr a-mi lua si alte curele , sport binenteles , ptr ca nu sunt dispus sa dau pe o curea cat am dat pe ceas…preturile sunt ridicole…
Au aparut deja curele pe amazon / ebay, dar cele mai multe mi se par urate (inclusiv unele de la Apple).
Oricum, cu SG (de care am eu) mi se pare ca ar merge foarte putine modele.
Am platit cu Apple Pay cu ceasul, in Italia, la o plaja. A mers ca orice alt contactless. Pe online banking apare ca Apple Pay si apoi numele comerciantului.
Cardul bancar e unul de UK. A trebuit sa-l setez (cand eram in UK) o data pe telefon si o data pe Watch, cu sms-uri de confirmare de la banca.
Au venit azi si la mana mea dar si la a sotiei. Sport negru si gri cu bratara rosie. Am vrut initial watch dar fiind cu 50% mai scump am zis ca nu merita. Overall foarte incantat. Mi-a dat ceva batai de cap trimiterea de gesturi dar am scos-o la capat. Compar cu un Gear S si un Gear 2. MUULT mai frumos si mai bine finisat (deh, apple)
Ma gandeam sa ii fac si eu sotiei o surpiza dar intarzie sa apara oficial pe piata. Daca mai intarzie mult cred ca luam second generation. SI cum la iphone si ipad s-a dovedit un salt mare de la primul model la al doilea cred ca o sa asteptam 2 cu distributie world wide.
Ma gandeam sa ii fac si eu sotiei o surpiza dar intarzie sa apara oficial pe piata. Daca mai intarzie mult cred ca luam second generation. SI cum la iphone si ipad s-a dovedit un salt mare de la primul model la al doilea cred ca o sa asteptam 2 cu distributie world wide.
Cei de la Cel.ro il au pe stoc. In Romania nu cred ca ajunge anul asta asa ca nu te baza pe o lansare oficiala.
Ah, acum am vazut ca esti in Irlanda. Pai ajungi imediat in UK
Cei de la Cel.ro il au pe stoc. In Romania nu cred ca ajunge anul asta asa ca nu te baza pe o lansare oficiala.
Merci. DIn fericire nu mai locuies in .ro . In Irlanda insa intarzie si aici sa apara. Vreau sa il iau pe firma deci de la un magazin serios sa imi pot deduce TVA. Daca il iau de afara nu pot deduce TVA-ul. Ar trebui ca vanzatorul sa mi-l dea fara TVA si nu cred ca face cel asta.
Dar apropo de versiunea 2. Ceva sugestii cand o sa apara sau ce performante. Citeam ca ar putea fi complet independent de iphone , ceea ce ar fi cool, dar mai scump. Oricum am fost foarte dezamagit cand am aflat ca nu are gps si daca iesi la alergat iti trebuie si telefonul. Iar ca sa fie independent ar trebui sa aibe acces la net, deci sim.
Hi,
Daca mergi cu avionul, pe aeroport poti gasi un ghiseu la care se face reducerea de TVA. Am intilnit asta in toate aeroporturile la care am fost (mi-a sarit in ochi, desi nu aveam nevoie…). Pe un singur aeroport(Melbourne) am avut un pachet sigilat de magazin tocmai pentru a arata ca s-a cumparat oficial in anumite conditii si nu a trebuit sa mai intreprind eu nimic.
L
Hi,
Daca mergi cu avionul, pe aeroport poti gasi un ghiseu la care se face reducerea de TVA. Am intilnit asta in toate aeroporturile la care am fost (mi-a sarit in ochi, desi nu aveam nevoie…). Pe un singur aeroport(Melbourne) am avut un pachet sigilat de magazin tocmai pentru a arata ca s-a cumparat oficial in anumite conditii si nu a trebuit sa mai intreprind eu nimic.
L
Cool . Dar nu am vazut apple watch de vanzare in duty free. Cei drept am zburat numai prin Europa.
Dar inca o data intreb oare merita sa mai asteptam pentru V2? Ceva zvonuri noi ?