De azi sunt si eu fericitul posesor al unui iwatch de 38mm sport, micut negru. As dori sa intreb, cine ma ajuta sa pun ceasu sa arata in mod analog nu digital.
Multumesc.
Dupa o jumatate de an disponibil si la noi (Ireland) . Comandat astazi cu jumatate de inima. Daca apare altul mai bun in aprilie :( ?. Cum se misca cu noul watchOS 2
Se misca la fel. Parerea mea e ca se putea mai bine inca de la inceput. Nu cred ca hardware-ul e foarte bun (procesor cam incet, prea putin ram). Dar au facut compromisuri datorita dimensiunii si a bateriei.
Eu il am de doua luni. Stainless steel de 42 cu link bracelet.
Treaba e cam asa: il port exclusiv pe el, fara alte ceasuri, zilnic. De placut imi place foarte mult, m-am obișnuit cu el imediat.
Intr-adevăr, nu “face” ceva special. Chiar si cu watchos 2 si native apps, pana nu vin developerii cu update-uri, mare utilitate nu are os 2.0.
Exemplu: Soundhound pt Watch, care nu e inca updatat pt 2.0, in afara de faptul ca nu e nativ, nu poate accesa microfonul ceasului ci numai al telefonului. Deci degeaba il pui sa asculte, de fapt asculta telefonul si daca nu e in range pt muzica respectiva, teapa.
Bateria tine rezonabil, niciodata nu am ajuns mai jos de 35% seara cu el. Ca uzura, ecranul de safir merita toti banii, nici o zgârietură. Link bracelet se zgârie, trebuie avut grija, dar orice stainless steel se zgârie. Ca încărcare, recomand un stand, altfel pana la urma se zgârie ceasul tot punându-l culcat pe masa la încărcat.
Digital crown merge mai greu din cand in cand daca faci Fitness cu el si transpiri. Se rezolva foarte usor cu apa călduță lăsată sa curgă pe ea cateva secunde, dupa recomandarea Apple.
In Romania, evident Apple Pay inutilizabil, Siri….depinde ce accent ai , Passbook….nu in Otopeni, au aparatele de citit coduri la porti ascunse sub tejghea parca le e frica sa nu le atingi.
Mail reply….depinde. Daca folosesti o singura limba pt mailuri e util, cu răspunsurile presetate. Daca folosesti in egala măsura engleză, romană si eventual franceza sau germana….teapa. Va trebui sa comuți tot timpul limba.
Vorbitul la el ca telefon…meh. Se aude ca vai de capul lui difuzorul iar ca sa te audă celalalt bine trebuie sa vorbesti foarte aproape de ceas. Awkward.
Asta asa, ca impresii disparate. Daca imi place per total? Da, imi place.
Passbook….nu in Otopeni, au aparatele de citit coduri la porti ascunse sub tejghea parca le e frica sa nu le atingi.
Eu am folosit boarding pass în PassBook la un zbor LOT de pe Otopeni. Pe iPhone6+, dar nu e relevant. No problemo, compadre.
La poartă i-am dat aifonu’ cu aplicația deschisă, a rămas un pic blocată juma’ de secundă, a scanat codul QR și mi-a zâmbit cu profesionalism.
Îl aveam și printat în caz de ceva dar n-a fost nevoie.
Stiu, dar nu-s macar 3 inși. Si serios vorbind, nu in Otopeni unde trebuie gimnastica sa pui ceasul sub tejghea, dar discutam de tari civilizate, unde era coada in spatele meu sa imi recunoască cititorul boarding pasul pe ecranul de la Watch. Pățită in Zürich, Berlin si Birmingham. Merge, dar mai greu din prima.
eu am folosit boarding pass-ul in Paris si nu a fost problema. Scanat de 3 ori (2 persoane diferite de la securitate si o data la poarta).
Am sa revin in curand cu impresii despre Pebble, Motorola 360 (folosit cu 3rd party app sa mearga cu iPhone dar si aplicatia oficiala de Google Android Wear) si Apple Watch