18 din 20
18
Apple Watch.
  [ Ignoră ]   [ # 256 ]
RankRankRank
Member
Din: Copenhaga
Macuser din: 20.02.10

Dupa cum am zis, revin cu impress despre Pebble, Motorola 360 si Apple Watch.

Pebble: din noiembrie 2013 - iunie 2015
Primul meu contact cu smart watch-uri a fost cu Pebble, primul, cel classic, din plastic. Indeplineste functiile de baza: notificari, mesaje, mail-uri, apeluri. Poti sa raspunzi la apel si doar ridici telefonul si incepi sa vorbesti. Bateria tinea cam 5-6 zile. Ecran alb negru, Interactiunea cu butoane.
La inceput era haos noaptea cu notificarile, dar dupa cateva update-uri au bagat si eu un do not disturb noaptea.

Motorola 360: iunie 2015 - septembrie 2015
Urmarisem un tip pe reddit care faces un Motorola 360 sa mearga cu iOS. Pana la urma un alt tip a facut o aplicatie in doua parti care sa faca sa mearga Moto 360 cu iOS. O aplicatie trebuia instalata printr-un telefon cu Android pe ceas si apoi trebuia luata o aplicatie din App Store pe iPhone. Functionalite de baza: notificari, apeluri. Puteai sa vezi pasi si heart rate monitor pe ceas, dar nu se sincroniza deloc cu telefonul. Bateria tine cam 1 zi, o zi jumatate.
In septembrie Google a lansat oficial Android Wear pt iOS. Cam greu a fost conexiunea de facut, a trebuit sa resetez ceasul. Interactiunea e prin touch. Ecran color. Are o forma faina pot sa zic. Dar cu Android Wear pe iOS, conexiunea dintre ceas si telefon era cu intarziere.

Apple Watch: din septembrie 2015
Nu se compara cu celelalte doua. Merge asa cum trebuie. E ok cu bateria. Sunt mult mai multumit de Apple Watch decat celelalte. Nu prea folosesc raspunsul de pe ceas la apeluri. Mi se pare putin cam ciudat.
Singura chestie care imi placea la Pebble erau vibratiile.

Semnătură 

Powerbook G4, 15”, 1.25 Ghz, 2 Gb Ram, ATI Mobility Radeon 9600
MacBook Pro 15” 2010, Intel i7,  2.66 Ghz, 4Gb Ram, Nvidia 330M

[ Ignoră ]   [ # 257 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.12.10

Se va vinde in India in curand. Poate sa-mi explice cineva cum are aceasta decizie sens? De ce nu alte tari din Europa cu putere de cumparare mai mare (nu vorbesc neaparat de Romania desi ar trebui sa faca parte din acea lista de tari)?

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

[ Ignoră ]   [ # 258 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Pe lângă puterea de cumpărare conteaza multimea!
India are mai multi milionari decat toata Europa la un loc.

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 259 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

am inotat cu el la mare (am uitat ca e la mana) si s-a tinut foarte bine.
am alergat cu el vreo 45km (nu toti deodata) la 29*C cu muzica la castile BT si s-a tinut foarte bine:
- foarte exacta masurare distantei fara GPS (n-am avut curajul sa iau telefonul cu mine), controlat cu google maps measure distance
- am transpirat de ziceai ca sunt sub dus si a rezistat
- conexiunea BT e foarte stabila, sunetul e clar si puternic

partea proasta e ca au un bug major in OS care se manifesta doar in conditii probabil netestate: roaming off, data on sau off, ceva din Apple OS vrea sa ia ceva de pe net, cand iese din Airplane mode, sau poate cand schimbi fusul orar si ai calatorit 7000km, problema e ca vrea tot timpul ceva si £$%£$ telefonul la cap sa-i dea ce-i trebuie. Ca rezultat bateria nu tine nici 3 ore. Am resetat, restartat, si telefonul si watch, n-a mers nimic in afara de airplane mode (sucks) pana n-am dat 5$ si am cumparat o ora de internet, i-am dat ce a avut nevoie si apoi a intrat in normal. Nu era ceva doar cu al meu pentru ca al jumatatii a facut exact la fel si 3 zile mai tarziu i-am cumparat si ei o ora de wifi si si-a revenit.
Am scos orice third party complication, si am lasat practic nimic, si tot sugea bateria de ziceai ca e suc de portocale, de aia zic ca e de la Watch OS. O sa-i sun la apple si dechid un ticket; poate imi vaz numele la OS 2.2 smile

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 260 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09

Hai ca a primit un discount dragut, probabil ca mai multi il vor lua mai ales ca nu au anuntat nimic nou.

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 261 ]
RankRank
Jr. Member
Din: France
Macuser din: 21.07.14

Va salut

Un nou posesor de watch, am fost azi in magazin, am probat, si in 15 minute am terminat cumparaturile.

Eram hotarat pentru 42 SS cu classic buckle ( nu sunt un fan al bratarilor din metal la ceasuri ) si credeam ca o sa plec cu cea neagra. Insa dupa niste incercari cu alte culori, am ramas la bleu marin.

Am testat si noile bratari din nylon, senzatia este extrem de placuta, sunt usoare, chiar in comparatie cu cele din piele. Cred ca o sa pun una pe lista de cumparaturi.

Am plecat la mana cu asta :

w42ss-cbabl-sel-201603_GEO_FR?wid=332&hei=392&fmt=jpeg&qlt=95&op_sharpen=0&resMode=bicub&op_usm=0.5,0.5,0,0&iccEmbed=0&layer=comp&.v=1458561724153

Semnătură 

 iMac 27” i7 3.5GHz 3TB FD  MacBook Air 13” i7 1.7GHz 512GB SDD  AirPort Time Capsule 3TB  AirPort Express  Apple TV 4  Watch 42 SS

[ Ignoră ]   [ # 262 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

https://www.apple.com/ro/watch/

15.04 in RO

Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 263 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.12.11

In sfarsit! Chiar ma gandeam zilele astea sa intreb de unde il poti cumpara in Romania (in afara de quickmobile). Ma gandesc si eu sa imi iau, dar mi-e teama ca in curand va aparea o noua versiune. Cei ce utilizati deja, credeti ca o versiune viitoare ar putea aduce ceva semnificativ? Si de asemenea ceasul poate analiza date despre somn singur sau trebuie instalata o aplicatie pentru acest lucru? Multumesc

Semnătură 

iPad 2 - 16 GB Wifi | Apple Watch Sport 42mm
iPhone X - 64 GB
Airport Express 2nd gen| Apple TV 3rd gen
MacBook Pro 13” with touchbar

[ Ignoră ]   [ # 264 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
ixul - 08 Aprilie 2016 01:29 PM

In sfarsit! Chiar ma gandeam zilele astea sa intreb de unde il poti cumpara in Romania (in afara de quickmobile). Ma gandesc si eu sa imi iau, dar mi-e teama ca in curand va aparea o noua versiune. Cei ce utilizati deja, credeti ca o versiune viitoare ar putea aduce ceva semnificativ? Si de asemenea ceasul poate analiza date despre somn singur sau trebuie instalata o aplicatie pentru acest lucru? Multumesc

Clar. Cam toate produsele la a doua generatie au avut evolutii considerabile.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 265 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 11.10.05

Încearcă Sleep Cycle! https://itunes.apple.com/ro/app/sleep-cycle-alarm-clock/id320606217?mt=8

[ Ignoră ]   [ # 266 ]
RankRankRank
Member
Din: 
amenono - 09 Aprilie 2016 08:16 PM

Încearcă Sleep Cycle! https://itunes.apple.com/ro/app/sleep-cycle-alarm-clock/id320606217?mt=8

Multumesc, am testat-o deja pe aceasta pe iphone si ipad si sunt multumit, dar nu vad sa fie compatibil si cu ceasul.

Semnătură 

iPhone X - 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 267 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 13.12.10
ixul - 10 Aprilie 2016 09:17 AM
amenono - 09 Aprilie 2016 08:16 PM

Multumesc, am testat-o deja pe aceasta pe iphone si ipad si sunt multumit, dar nu vad sa fie compatibil si cu ceasul.

Sleep++ https://itunes.apple.com/us/app/sleep++/id1038440371?mt=8

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

[ Ignoră ]   [ # 268 ]
RankRankRankRank
Sr. Member

“Ma gandesc si eu sa imi iau, dar mi-e teama ca in curand va aparea o noua versiune”
Nu prea exista multe zvonuri pe tema unei noi versiuni de ceas. Sunt ceva slabe sanse sa fie anuntat in iunie, dar din nou, foarte slabe.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 269 ]
RankRankRank
Member
Din: 

Multumesc pentru raspunsuri. M-am mai documentat intre timp sa vad daca mi-ar fi util sau nu (necesar nu este, clar) si astept sa fie lansat si la noi oficial.

Semnătură 

iPhone X - 64 GB

[ Ignoră ]   [ # 270 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 23.10.10

ma adresez cu o intrebare si anume: am achizitionat un apple watch 42, si vreau ca atunci cand nu aud telefonul sau daca il aud, sa imi apara automat pe ecran la iwatch ca sunt sunat sau primesc sms (ecranul este inchis la ceas). In momentul de fata nu am acest confort, doar daca aud telefonul sau vibrand, trebuie sa apas pe ecran cu touch sau pe buton, si atunci vad cine ma suna sau alte notificari.

Dupa mai multe teste am observat ca apare apelul in timp real, doar daca ecranul de la iwatch este aprins, dar ecranul este mai tot timpul inchis.

Cum pot rezolva aceasta problema? Ceasul are update la zi si este nonstop conectat la telefon.

PS: daca nu am explicat cum trebuie, va rog sa spuneti.

Multumesc.

Semnătură 

Iphone 7
Ipad 3
Iwatch 1 42
Iphone 6S Plus

18 din 20
18