3 din 20
3
Apple Watch.
  [ Ignoră ]   [ # 31 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Mie mi se pare misto watch-ul. Nu stiu cum sunt celelalte (Motorola, Samsung etc.), asta insa mi se pare bine gandit si facut. E de vazut cat cantareste si mai ales cat il tine bateria. Probabil ca bateria o sa tina mai putin decat am vrea noi, dar partea buna e ca o sa creasca brusc viata la ifoane smile

N-oi mai avea eu 20 de ani, dar cum naiba o sa vezi / recunosti aplicatiile, mai ales daca pui cateva zeci peste alea de la Apple? O sa bage un search? Cum?

Iar ca “require iPhone” nu mi se pare cool, dar e destul de firesc: e in aceeasi linie cu ideea ca iPod-ul require a Mac (PC), dar isi face bine treaba pentru care a fost facut. Da, leaga omul de glia Apple, dar nah, ne place, nu? smile

[ Ignoră ]   [ # 32 ]
RankRankRankRank
Administrator

Io-te un review destept, scris de un ceasornicar.

[ Ignoră ]   [ # 33 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11

Sunt sigur ca o sa il facă compatibil si cu Ipad.

[ Ignoră ]   [ # 34 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 11.10.05

Eu il gasesc tare fain si pretul pare in limitele normale. Si Milanese Loop pica doar la fix.

[ Ignoră ]   [ # 35 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

În afară de aspect și funcții, eu prevăd o largă arie de utilizare și nenumărate opțiuni. Gîndiți-vă doar la nivel medical cîte se pot face. Și prețul e bunicel.
Dependența de iPhone e însă cîh. Deocamdată.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 36 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Io zâc, că vor lucra extraodinar de bine împreună, dar și separat… Cel puțin iPhone nu are nevoie de ceas. Gîndesc ca Steve and urmașii, pe lângă piața utilizatorilor de iPhone, au țintit și piața utilizatorilor de ceasuri. Pe urmă vor face în așa fel încât unii să simtă nevoia să cumpere și produsul complementar.

Cred ”Io Nostradamus ” smile că următoarea găselniță a lui Apple vor fi ochelarii…

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 37 ]
RankRankRankRank
Moderator

Tocmai ce am văzut ce a avut de zis Timotei și nu,  nu trebuie să cari aifonu’ dacă vrei sa alergi și să asculți muzici via bluetooth.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 38 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 14.07.14

Aplicatiile din Keynote

http://forums.macrumors.com/showthread.php?t=1777977

[ Ignoră ]   [ # 39 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

De la Gruber citire:

Apple Watch Sport (aluminum/glass): $349 (not a guess)
  Apple Watch (stainless steel/sapphire): $999
  Apple Watch Edition (18-karat gold/sapphire): $4999

Inainte sa sariti, cititi tot articolul. Numai aurul valoreaza (ca metal topit) pana la 5000$.
http://daringfireball.net/2014/09/apple_watch

Eram 60-40% convins pentru un Sport, dar varianta cu safir imi facea cu ochiul. 1000$ mai tarziu… nu mai e asa de importanta fata de cristal. Pot sa fiu mai atent cu el sa nu-l zgarii, sau o sa-mi placa personalitatea unica.

[ Modificat: 17 Septembrie 2014 10:20 AM de huk ]
 Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 40 ]
RankRankRankRank
Administrator

smile Tocmai citesc articolul ala. Merita!

[ Ignoră ]   [ # 41 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK

deja am facut o runda de citit review-uri si adaugat in Amazon wishlist pentru casti bluetooth pentru AW. Deja alerg cu ifonul la spate (pentru pace si distanta totala) si le-as putea folosi si chiar inainte de a veni ceasul, DAR
- casti BT pentru ifon au nevoie de controale. asta le face mari si urate.
- AW at trebui sa stie BT 4.0 sau ce o mai fi pana atunci, dar naiba stie daca n-or face un program “Made for AW” si n-o sa mearga nici o Jabra, Jawbone or Jaybird (de ce sunt toate cu J?)
- poate scoate si Apple (sau beats tongue wink ) o pereche care se asorteaza cu cureaua ceasului sport si avand in vedere ca nu alergi ca sa asculti muzica… ar putea sa fie suficient de bune. Acum alerg cu niste Philips-uri de 9 lire si se aud perfect pentru cea am nevoie (+ sweat proof, kevlar cord, reflective surface).

Asa ca deocamdata o sa astept sa iasa AW si producatorii sa scrie clar daca au casti care merg bine cu AW.

Nu e direct despre subiect, dar poate cineva planuieste in avans, ca mine. smile

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 42 ]
RankRankRankRank
Administrator

Apple Watch to be managed by a dedicated iPhone app, Watch apps are installed from the phone.

[ Ignoră ]   [ # 43 ]
RankRankRankRank
Administrator

Daca nu era clar: Apple Watch e o chestie de fashion, mai putin de tehnologie.
Interviu Jony Ive, in Vogue. Asta dupa ce prima aparitie a ceasului a fost ieri la Colette, Paris.

[ Ignoră ]   [ # 44 ]
RankRankRankRank
Moderator

Am eu așa o bănuială că apple va rupe toate cărțile de recorduri cu AW. Se va vinde în draci că nu e scump. Și Ive i-a acordat pînă și sunetul de închidere a brățării.
K-chit. smile

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 45 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești

revista Vogue, japonia
smile

3 din 20
3