NU e ceas, e un smart watch, care pe lângă faptul că iți arată ora, are jdemii de funcții utile…
1.000 de euro de unde ai scos, că el se învârte (,mai puțin cea de aur) undeva la 300-500 iuroi.
Cel de aur, poți să-i spui si sport, depășeste 1.000 iuroi.
Pai cred ca nici ei nu mai stiu cand or sa-l lanseze, de cand s-a falimentat firma care le facea safirul. Early e pana-n vara . Dar la Apple e cam pana-n aprile, dupa care incepe Mid-ul.
L-au anuntat devreme, ca pe primul iPhone, pentru ca au de obtinut aprobarile de FCC, fiind produs nou, iar astea sunt publice.
Un articol de la TechCrunch, merita citit.
- Cica vei folosi mult mai putin iPhone-ul; asta-i clar, am zis-o de la inceput. Bateria sa-l tina…
- Ceasul primeste notificari doar daca e la purtat (contact cu pielea) si e blocat;
- Cica bateria ar tine o zi.
Din ce am citit, Apple a tot amanat lansarea iWatch din cauza autonomiei scazute. Cu greu au reusit sa gaseasca un acumulator care sa tina de dimineata pana seara. Nici vorba de mai mult. Vom vedea ...
Oricum, o sa-mi cumpar, dar nu din primul val, vor fi scumpe si probabil cu probleme.
Daca il aduci legal nu prea merita. Daca e in buzunarul unui geamanatan, da. Daca il aduci legal platesti TVA si vama, cred 34% daca nu ma insel in .ro. Plus ca daca il iei pe firma ai deductibilitate TVA si cheltuieli si luat official deja arata in alta lumina.
Sa vedem diseara ce si cum, cat costa disponibilitate, etc.
Da, corect, culorile sunt mai frumoase la device-urile aduse legal in tara
In alta ordine de idei, ati observat ca dpdv hardware are puterea unui 4S? Fantastic!