mediaconvertor - 27 Februarie 2007 06:27 AM
am perian, flip si qt pro. am folosit acel divxdoctor si o parte din filmele care nu-mi mergeau, au inceput sa fie ok..am incercat doar cu un serial care nu are o super-imagine, maine o sa incerc si cu niste fisiere mai mari si cu o calitate a imaginii f buna. am stat cam 5min la un fisier de 100mb dar is multumit ca merge ....
cand deschid mplayerul pe ibook, imi zice asa si dau ok, dispare fereastra, trag fisierul pe mplayer si nu se intampla nimic…nu se deschide nimic. sa nu fie bun mplayerul?!
multumesc mult iaru, astept si alte sugestii ... intr-o sapt tre sa-l fac sa faca tot ce are nevoie proprietarul de drept si vazutul filmelor este unul dintre ele.
Procesorul G3 nu are Altivec (set de instructiuni care emuleaza rularea pe 128 de biti, din ce am inteles eu!). De aceea, e bine ca, dupa lansare, sa deschizi Preferintele si sa DEZACTIVEZI Altivec (ca G3 nu are!) la Miscellaneous. Apoi, Dumnezeu cu mila. Baga si tu un buffer (cache maxim) de 16 MB! O sa se gîndeasca, da’ pina la urma, tot o sa faca ceva!