E pe duca macuserul de nu prea mai e lumea activa la speculatii si anticipari?
Daca ai iPad Air poate nu merita upgrade, dar pentru cine are iPad mai vechi, e un upgrade perfect avand in vedere ca anul trecut nu am luat iPad Air pt ca nu avea TouchID.
Numai pentru TouchID si merita upgrade-ul la cel de anul ata.
Eu cred ca multi vor face upgrade la ‘iPaleta Plus’
Daca ar tine bateria la 6+ ca un iPad, atunci as intelege sa renunt la iPad, desi daca iPad Mini mi se pare prea mic, nu stiu cum m-as descurca cu 6+ in loc de iPad.
A7 inca isi face treaba bine, nu cred ca o sa fie diferenta mare in A8-ul clocked la 1.5GHz (Pe iPad procesorul ruleaza la o frecventa un pic mai mare).
A7 inca isi face treaba bine, nu cred ca o sa fie diferenta mare in A8-ul clocked la 1.5GHz (Pe iPad procesorul ruleaza la o frecventa un pic mai mare).
Exact de aia am si sarit peste Air, pe care il asteptasem cu interes…Touch ID.
Nu tin parola nici pe iPhone nici pe iPad, dar cu amprenta ar fi foarte lejer sa iti protejezi continutul iPad-ului.
Exact de aia am si sarit peste Air, pe care il asteptasem cu interes…Touch ID.
Nu tin parola nici pe iPhone nici pe iPad, dar cu amprenta ar fi foarte lejer sa iti protejezi continutul iPad-ului.
Wishlist:
- Margini mai mari - sa-l poti tine in mana de laterale fara sa atingi ecranul
- Wireless charging. Cand pun iPadul jos seara la culcare, urasc sa bajbaiesc pe intuneric dupa cablu ca sa-l pun la incarcat.
- iPad Plus de 12” - cat ecranul de la un PowerBook de 12”
- Format 4:3 ca pana acum. Dispozitivele 16:9 sunt mai groaznice decat satana insusi si inutile la maxim.
- Touchscreen cu presiune - ca la Apple Watch