Nu imi dau seama ce beneficiu iti va aduce acest topic… daca eu iti zic sa il dai cu 5000 eur, sau altul cu 500, crezi ca te va ajuta sa il vinzi?
Ca orice vanzator, te interesezi de preturi, calculezi cu cat s-a depreciat, etc. Si poti muta topicul la vanzari.
Nu are rost intrebarea ta. Te uiti frumos pe net cam care sunt preturile pentru o scula similara iti faci o idee si apoi pui un pret. Daca vezi ca lumea nu percuteaza, mai scazi. Si tot asa.
Iti mut topicul la Vanzari si te descurci tu acolo.
da mersi… nu am gasit unu ca asta
ce am gati sunt cu core 2 duo
Asta inseamna din start 10-20% mai putin fata de MacBook Pro core 2 Duo 2,16 (7.375,91 RON (cu TVA, nou). De aici incepi sa scazi, pentru ca e second hand.
Io zic ca omu are dreptate - e greu sa calculezi un pret avind in vedere faptul ca al lui probabil a costat la fel cit costa un core 2 duo acum (politica Apple). Sfatul meu incepe cu un pret maxim pe care l-ai plati tu pentru calculatorul ala + 100-200 de eur pret de negociere. Depinde de tine cit de realist esti, tre sa poti sa te pui in postura cumparatorului si a vinzatorului in acelasi timp. Un lucru e clar - il vei vinde la pretul la care inghite piata, iar daca e cel pe care ti-l doresti e ok daca nu .... nu prea ai ce face
mda ... eu am dat acum 2 saptamani 1500 pe el arata impecabil…. l-am luat pt cineva si nu il mai vrea ca cica e prea greu si vrea tot unu XP based… asa ca acum trebuie sa gasesc sa il dau, bineinteles cu diferenta (gaura) cat mai mica.