Cred ca multe achizitii pe care le face Apple (si nu numai ei) sunt de tipul preventiv, la fel ca in fotbal. Echipele mari cumpara jucatori de pe piata chiar daca nu au nevoie de ei, numai ca sa nu ajunga la adversari. Si Google face la fel, a dat 1 miliard $ pe Waze pentru ca nu cumva sa ajunga la Apple si sa-i concureze la sistemele de navigatie.
Cred ca multe achizitii pe care le face Apple (si nu numai ei) sunt de tipul preventiv, la fel ca in fotbal. Echipele mari cumpara jucatori de pe piata chiar daca nu au nevoie de ei, numai ca sa nu ajunga la adversari. Si Google face la fel, a dat 1 miliard $ pe Waze pentru ca nu cumva sa ajunga la Apple si sa-i concureze la sistemele de navigatie.
Nici nu ma indoiesc de acest lucru. Si eu as face la fel daca as avea capitalul lor.
John Siracusa nu va mai face review-uri la OS X.
Pacat, le citeam cu interes si chiar cu placere in epoca asta cand frazele sunt scurte si ideile si mai scurte.
Ideea mi se pare misto: o cutie cu leduri si o aplicatie pe ifon. Scanezi pozele vechi si le tag-uiesti cu vocea (ma rog, nu cred ca stie “Marghioala Alupetre, Sovata, 1 mai 1973”).
Ideea e ok, dar:
- ce platesti acum? ca aplicatia de ifon o sa fie oricum pe bani. ce zice el in pledge e minciuna curata; nu poti sa ocolesti 30% a lui Apple.
Pledge $35 or more
Super Early Bird
Get the very best pricing on the QromaScan Lightbox, and save $25. You will receive one QromaScan Lightbox and our innovative QromaScan iOS application.
- e una sa pui meta-data cu ziua, dar poate sa schimbe data in EXIF?
- LEDurile alea arata foarte rau; se vad clar pete de luminozitate marita
- ar fi trebuit sa faca si o grila de calbrare, sa nu iasa toate pozele alb-negru mov (si pentru lumina LED)
- nu pare a mentiona nimic de export si import in Photos, doar cum o sa le vezi in aplicatie
Sunt mii de photobox-uri pentru obiecte de vanzare (mult mai albe si tot pliabile, practic cu ce vine tipul e aplicatia, pentru care, cum ziceam, degeaba dai bani acum. Cred ca sa ceri bani pe Kikstarter pentru asta e o prostie. Trebuia sa o faca si sa o puna in App Store. Pana se termina campania si incepe el sa lucreze, Facebook o sa scoata o versiune gratis cu integrare in feed-ul tau. Iar un Kickstarter pentru o bucata de carton si un strip de leduri cu o baterie… HAHAHA…
Step 2: Launch Terminal using Spotlight, or open the application manually (it’s inside your Mac’s Applications folder).
Step 3: Paste the following line into Terminal and hit Enter:
defaults write com.apple.PowerChime ChimeOnAllHardware -bool true; open /System/Library/CoreServices/PowerChime.app &
Step 4: Re-connect your Mac to the MagSafe power source. If the battery needs charging and there’s power, the familiar chime you’re used to hearing on your iOS devices should trigger.