Pentru cine are răbdare 30-45 de zile, recomand cablurile astea lighning de la chinezi: http://www.ebay.com/itm/291330650677
Am unul de 2 metri, merge okay pe iPad 6, e țapăn, cablul e matisat în sfoară și mufele turnate zdravăn.
Am găsit fix tipul de cablu din linkul lui Sergiu de pe ebay la talciocul de lângă Sun Plaza. Doar că erau de 1m. 10 lei/buc, diverse culori. Se mai găsesc și altele, mufele par o idee mai acătării, tot matisate în material textil, pe la 15 lei/buc, 1,5m.
Când am băgat capătul USB în Mini nu s-au produs schimbări în lanțul de dispozitive USB pe Mini
Nu mai folositi prostiile astea. Electronica din mufa e mizerabila.
Google despre U2 chip in iPhone si vedeti ce daune pot provoca.
Cat despre matisare, e fix praf in ochi.
Sub tesatura strict decorativa e acelasi cablu cu invelis din plastic de 2 bani si cele 4 fire atat de firave incat ai zice ca in China e mai scump cuprul decat aurul.
Nu mai folositi prostiile astea. Electronica din mufa e mizerabila.
Google despre U2 chip in iPhone si vedeti ce daune pot provoca.
Cat despre matisare, e fix praf in ochi.
Sub tesatura strict decorativa e acelasi cablu cu invelis din plastic de 2 bani si cele 4 fire atat de firave incat ai zice ca in China e mai scump cuprul decat aurul.
Sincer, acuma că le-am văzut pe viu îți dau dreptate.
salutare, aveti idee: sunt pe osx 10.11 dar am remarcat si la versiunile anterioare, selectez un text, dau copy, atunci cand ma duc sa dau paste, imi selecteaza si inlocuieste ce e inainte de locul in care dau paste fie spatiu sau cuvant. cum pot sa fac disable la asta?
Cam vag, pune un exemplu concret. Paste n-ar trebui sa puna nici inainte nici dupa, ci unde e cursorul, cum sa decida el unde anume in alta parte sa dea paste?
Cam vag, pune un exemplu concret. Paste n-ar trebui sa puna nici inainte nici dupa, ci unde e cursorul, cum sa decida el unde anume in alta parte sa dea paste?
de fapt cand dau click dreapta intr-un text, selecteaza automat tot ce e inainte de locul in care dau c.d. si cand dau paste inlocuieste..:|
Selecteza cuvantul pe care am dat click dreapta si mi se pare f normal, daca te uiti in meniul de la click dreapta ai sa vezi ca toate actiunile in afara de paste necesita un string, deci apple te ajuta sa nu faci scurta la mana.
Dar stai, tu dai paste din mouse?