Vand 3 Macuri: MacBook Air 13’’ 2014 stock & 2013 256 SSD + MacBook Pro 15” Mid 2010 upgradat ( 8GB RAM, SSD 256GB) [vandute]
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 05.03.12

Vand urmatoarele 3 Macuri:

1)MacBook Air 13’’ ultimul model 2014, configuratia de baza:

13-inch : 128GB
Specifications
1.4GHz dual-core Intel Core i5 processor
Turbo Boost up to 2.7GHz
Intel HD Graphics 5000
4GB memory
128GB PCIe-based flash storage1

A fost activat la sfarsitul lunii mai, are garantie pana in mai 2015. La cerere trimit serial number ca sa il puteti verifica.
Incarcatorul original a fost pierdut, il vand cu incarcator Magsafe 2 Replacement, cumparat de nou cu garantie 2 ani (am acte la incarcator si le ofer cumparatorului).
Dau si husa de protectie Incase deci Macul + incarcator replacement + husa.
Macul este ca nou cu exceptia unui colt unde a fost usor zgariat de la fermoarul unei huse (aceasta pe care o ofer cu laptopul), nu a fost scapat, nu este stramb, nu are infundaturi in aluminiu.
Bateria are 16 cicluri si health 100% indicat de Coconut.

Pret 3200 lei

2) MacBook Air 13’’ Mid 2013 cu SSD 256GB, in rest config standard - Haswell 1,3GHz, 4GB RAM.

Bateria are 47 cicluri si health 100%. Folosit cu mare grija, aproape ca nou. Nu este indoit, lovit, nu are pete pe display sau pixeli morti. Tastatura nu este lucioasa.
Incarcatorul este MagSafe 2 85w - perfect compatibil cu MacBook Air. Mai multe avantaje sunt in a avea un MagSafe 85w pentru ca se poate folosi cu orice MacBook, gasiti detalii pe net.
Se vinde Macul + MagSafe 2 85W + cablu prelungitor + geanta Tucano Work Out Slim neagra ca noua ( valoare aprox 200 lei ).

Pret 3500 3200 lei (valoarea de magazin este inca la aprox 5000 lei).

3) MacBook Pro 15’’ Mid 2010 cu i5 2,4Ghz, 8GB RAM, SSD OCZ Vertex 3 240GB, placa video 256MB dedicata(si Intel integrata).

Aprox 450 cicluri de incarcare, baterie la 84% in Coconut. Urme de uzura minime, nu a fost scapat, nu are indoituri, nu are pixeli morti sau pete pe display. Balamalele nu sunt moi. Totul functioneaza perfect.
Am Magsafe 85W + cablu prelungitor + husa Tucano Second Skin Chage Up 15’‘.

Pret 3000 lei

Sunt o persoana serioasa iar detaliile de mai sus reflecta in totalitate realitatea, nu pun pe nimeni pe drum degeaba dar nici nu imi place sa pierd timpul degeaba asa ca astept doar persoanele serioase sa ma contacteze.

Nu doresc schimburi, dupa cum vedeti am deja 3 Macuri.

Preturile nu sunt negociabile, sunt corecte dupa parerea mea, am studiat piata in prealabil.

Doresc predare personala in Bucuresti, nu expediez in alte localitati (poate doar cu o plata in avans in cont bancar ca sa evitam neplacerile).

Poze trimit pe email, la cerere.

Ma puteti contacta la 0730 503 062

Multumesc.

[ Modificat: 17 Octombrie 2014 08:52 PM de altero ]