Display Eater
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

E un program care face captura video de ecran, ceva in genul SnapzPro. Autorul s-a dat batut in fata pirateriei si a renuntat sa se mai chinuie degeaba cu sisteme de protectie. A publicat serialul aici. Costa 17 usedei, acum e free.

Mi se face mila de astia…

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: Cluj
Macuser din: 14.10.05

M-ai ingrijorat initial… nici el nu a fost prea “cuminte”...
Tactici de amenintare catre useri nu o sa mearga niciodata…
{quote}
There exist two illegal cd-keys that can be used to register the program without paying for it. When Display Eater detects these keys, it would delete your home directory.
{quote}

Mai degraba l-as clasifica la malware (chiar daca doar ca intentie).

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Lagan, Suedia
Macuser din: 17.02.07

Chiar sa intamplat ca useri au pierdut home folderul din cauza unui serial piratat. sursa (http://www.macnytt.com) dar din pacate e in limba suedeza.
Eu va sugerez sa aveti grija cu acest program chiar daca acuma se zice ca e “free”

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ei acuma…
L-am folosit eu: in principiu e bun, dar nu captureaza audio, iar cand i-am dat sa salveze ca H.264 se crășuie.

Cine are banuieli si dubii la instalari de softuri, poate sa dea File > Show Files (sau cam asa ceva) din meniul Installer-ului si vede exact ce fisiere si unde se instaleaza.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

Pai softul in cauza nu pune fisiere in plus.
O varianta mai veche a lui stergea home-ul user-ului logat pe sistem la momentul incercarii de inregistrare cu serial piratat.

A iesit cu scandal evident si ca atare autorul a batut in retragere si a publicat un serial generic.

Aici povestea mai pe larg:

http://yamacdev.blogspot.com/2007/02/behind-curtain-with-display-eater.html

‹‹ TextParrot      3 D si render ››