Lucrurile sint simple: uite, de exemplu Adobe CS3. Am sa-l cumpar cind va veni, ca am firma. Pina atunci, ma multumesc cu o versiune neortodoxa. Lucrez pe Intel, de aceea a achizitiona CS2 (foarte util, de altfel) e o prostie! Toastul. L-am incercat, am vazut ca LiquidCD sau Firestarter pot si ele acelasi lucru (si sint free). Am cumparat Quark 6.5 (si regret). Am cumparat Freehand (si ma doare ca nu scot o versiune de Intel). Asa ca, chiar daca nu sintem ingeri, facem tot posibilul sa nu-l vedem pe dracu’!
Lucrurile sint simple: uite, de exemplu Adobe CS3. Am sa-l cumpar cind va veni, ca am firma. Pina atunci, ma multumesc cu o versiune neortodoxa. Lucrez pe Intel, de aceea a achizitiona CS2 (foarte util, de altfel) e o prostie! Toastul. L-am incercat, am vazut ca LiquidCD sau Firestarter pot si ele acelasi lucru (si sint free). Am cumparat Quark 6.5 (si regret). Am cumparat Freehand (si ma doare ca nu scot o versiune de Intel). Asa ca, chiar daca nu sintem ingeri, facem tot posibilul sa nu-l vedem pe dracu’!
adevarat dar nu am reusit sa fac sa fie si pc compatibile. le scrie doar pentru mac.
Eu am bagat anu’ trecut 250 mil. in soft. XP-uri, Office-uri, Quarce 7, CS2 Pro (cel cu Distiller), server de mail, mai multe maruntisuri. Am cumparat (200 EURO) chiar si extensia de InDesign cu care poti deschide qxd-uri. Mare tzapa a fost ca acea extensie nu stie sa deschida decat pana la quark 6.5. Acu’ n-am decat doua posibilitati: dau 150 EURO si iau upgrade-ul la extensie sau deschid toate qxd-urile si le salvez 6.5
eu am firma din 2004 si [...]...
daca vine careva din baietzii bagaciosi si ma intreaba [...]
Asta nu e bine s-o spui nici cind vorbesti singur, daramite in public!
Pe urma, firma, firma, dar, intr-o zi, tot va trebui sa faci ceva cu ea. Nu e pacat s-o omoare fiscul sau ORDA?
iaru, am editat eu citatul din csampais, ca sa nu ramana urme.
altero
[ Modificat: 02 Martie 2007 04:34 PM de Administrator ]
Ma uitam prin lista de aplicatii si incercand sa fac un fel de estimare de costuri pentru software pentru un mic business, si mi-am dat seama ca nu am ce sa cumpar in afara de MS Office si licenta de Windows (doar pentru macurile de la contabilitate). Cu greu poate un SuperDuper! desi cu Leopard si un file server iti faci treaba cred mult mai bine.
Adica da, am software cu astaaa… licenta dar nu-mi trebuie nici un program la firma. Pentru functionare.
Soft care nu am pe calculator dar de care as avea nevoie: ARD si un utilitar de recover de date sau “reparare” HDD, gen DiskWarrior. Plus softwareul specific business-ului. In rest… ma mai gandesc.
nu cattus, nu am intentionat deloc sa fiu teribil, e pur si simplu o problema la ordinea zilei. ma gandesc cati agenti ar trebui sa angajeze ORDA sau chiar producatorul pentru 99% dintre detinatorii de calcuri pentru a utiliza licente adevarate.
nu cattus, nu am intentionat deloc sa fiu teribil, e pur si simplu o problema la ordinea zilei. ma gandesc cati agenti ar trebui sa angajeze ORDA sau chiar producatorul pentru 99% dintre detinatorii de calcuri pentru a utiliza licente adevarate.
Da, numai să știi că băieții ăia sînt rareori filosofi și deloc morali.