Vrei sa spui ca ei fac difernta intre debit card si credit card si nu il accepta pe debit? Curios, in general daca folosesti card de credit unii comercianti cer un comision mai mare, vezi liniile aeriene.
Da. Trebuie rar, clar si tare. Batranii sunt mai obisnuiti cu asta.
Multam’.
Si cu interogare imi facea la fel.
Macar invat sa pronunt din nou toate literele cuvintelor
SwiftKey, care o folosesc eu, e gratis. Si chiar imi place. Stie si “scrisul” cu swype (nu tastezi, ci misti degetul pe litere pana s-a format cuvantul).
Suna bine numai ca nu imi place ca vrea sa stie cam multe despre ce se scrie in mesaje si desi nu las nimic important in mesaje, prefer sa stiu doar eu ce scriu.
Pe langa faptul ca este mai ok decat 7, cu updateul asta am castigat 2gb spatiu
SwiftKey, care o folosesc eu, e gratis. Si chiar imi place. Stie si “scrisul” cu swype (nu tastezi, ci misti degetul pe litere pana s-a format cuvantul).
Suna bine numai ca nu imi place ca vrea sa stie cam multe despre ce se scrie in mesaje si desi nu las nimic important in mesaje, prefer sa stiu doar eu ce scriu.
Pe langa faptul ca este mai ok decat 7, cu updateul asta am castigat 2gb spatiu
Orice tastatura 3rd party care o instalezi cere sa activezi “Allow full access”.
Bineinteles am citit politica… si e ok.
Imi pace ca (virgula) cand am un camp de parola trece automat pe tastatura default din iOS ; deci acolo nu are acces tastatura 3rd party.
Swiftkey imi apare la “utilizare baterie”... 7%... Papa bateria tastaturiile astea ?
Acum daca stau sa ma gandesc, cam repede a ajuns iPad-ul la 93% cu o ora si jumatate de usage / 4 ore standby.
P-asta n-o stiam (n-am citit tot review-ul Ars inca): pozele sterse se baga intr-un album Recently Deleted. Un fel de Trash, cum ar veni. La fiecare poza apare numarul de zile dupa care va fi stearsa permanent (de la 30 zile in jos).
Cred ca-i util, doar sa nu uitam sa golim pe acolo cand se umple prea mult.
Pus momentan pe iPad-ul meu generatia a 2-a cu 3G. A facut nitel urat pana si-a terminat de configurat toate cele in fundal, dar dupa ce i-am dezactivat serviciile de care nu am nevoie tot timpul, merge ca uns. Urmeaza si 2-ul wifi al sotiei, dar nu ma astept la surprize neplacute nici din partea lui.
Merge brici pe iPhone 5C si iPad 4 LTE. Pe iPhone am avut parte de cateva agatari, dar asta doar in primele 2-3 minute de utilizare, pe urma a mers perfect tot timpul.
P-asta n-o stiam (n-am citit tot review-ul Ars inca): pozele sterse se baga intr-un album Recently Deleted. Un fel de Trash, cum ar veni. La fiecare poza apare numarul de zile dupa care va fi stearsa permanent (de la 30 zile in jos).
Cred ca-i util, doar sa nu uitam sa golim pe acolo cand se umple prea mult.
Problema e ca toate pozele sunt gramada: iCloud + locale. Nu stii ce stergi direct din telefon. Daca s-a urcat in iCloud o sa-ti apara si pe telefon, dar daca stergi local inainte sa urce in iCloud atunci o pierzi pentru totdeauna.
Asa ca pe iOS am hotarat sa nu sterg nimic de pe device. Exceptie sunt pozele “de incercare” prin care testez ceva si apoi le sterg imediat.
In rest, sterg doar cu iPhoto care are acum un simplu buton pentru asta. Detecteaza ce s-a importat in iCloud si automat in iPhoto si stergele duplicatele din telefon.
Pe iPhone 5 aplicatia Health nu-mi inregistreaza pasii facuti. Pe iPhone 5s merge fara probleme. Aveti idee, trebuie activata optiunea de undeva, sau 5-ul nu are senzor de miscare?