Băăi ! Ce ma enerveaza ca nu mai am Personal HotSpot pe iPad !!
Pe iOS 7 pe ambele iPad-uri (Air) aveam dar cum am pus 8 a disparut optiunea. Si in timp ce testam beta-uriile nu o aveam, dar am crezut ca e doar un bug.
Sper ca Digi sa lanseze un update la Carrier Settings cat mai repede.
Na belea: am legat iPhone-ul la Mac printr-un cablu d-ala neautorizat. M-a intrebat si iP si Macul daca am incredere in ălălalt. Am zis ca da, si de atunci se leaga si prin WiFi.
Dupa butonat cateva zile… bateria tine cam la fel… nu ma plang… mai ales de cand am luat o baterie externa la purtator chiar nu ma mai stresez cu bateria.
Aplicatia Weather s-a busit de 2 ori pana acum. Modificarile din aplicatia Photos imi plac si nu imi plac… de exemplu daca vrei sa trimiti pe whatsapp o poza mai veche nu prea ai cum… Ma rog, asta presupun ca se va remedia cumva in update la aplicatia whatsapp sau nu… Cred ca vreau Camera Roll inapoi.
Stiu ca e carcoteala dar mi-e dor de atentia lui Steve Jobs pentru detalii si grija la ce lansa pe piata… Pe iPad am ramas pe iOS 6 si ma uit la el ce frumos arata toate cele si apoi ma uit la iOS7/iOS8 si toate culorile astea… Desi telefoanele le- am updatat de fiecare data la cea mai noua versiune iOS tot duc dorul iOS-ului lui Jobs…
Ah ce imi place la iOS 8 e ca new email poate fi manipulat asa incat sa mai verfici una alta in emails si apoi sa poti reveni usor la emailul pe care vrei sa il trimiti. (ati inteles voi… sunt zombie si scriu cu prune in taste)
iMessages are momente in care gandeste profund… dar se intampla cateodata si pe versiunile anterioare de iOS asa ca nu arunc cu pietre inca in noul iOS.
Blank home screen. Yep! Imi place.
Văd că nu știe nimeni nimic despre posibilitatea folosirii iPad-ul pe post de telefon (prin intermediul iPhone-ului) pe iOS 8.
Între timp am constatat că nu mai funcționează iOS 8 cu bluetooth-ul de la mașină (Mercedes E). Telefonul se conectează ... și atât! Voi folosiți ? Ați încercat ?
Trebuie sa ai iPadul si iPhone-ul in aceeași rețea Wi-Fi, sa activezi pe ambele handoff si apoi de pe ipad suni prin FaceTime pe oricine.
Ai sa vezi ca îți scrie Calling using iPhone.
Văd că nu știe nimeni nimic despre posibilitatea folosirii iPad-ul pe post de telefon (prin intermediul iPhone-ului) pe iOS 8.
Între timp am constatat că nu mai funcționează iOS 8 cu bluetooth-ul de la mașină (Mercedes E). Telefonul se conectează ... și atât! Voi folosiți ? Ați încercat ?
Acum vreo doua zile ma ” plangeam ” si eu exact de aceiasi problema, pe un 5S cu iOS 8 si tot pe un Mercedes. Eu am dat resetare la configurarile de retea si apoi mi-a functionat ca si inainte.
Spor