iTunes nu poate contacta serverul. Am făcut backup la tot, nu vreau să repet peripețiile de la instalarea IOS 7. OTA apare IOS 8.0 dar nu risc, e și mâine o zi. în plus, trebuie să fac puțin loc.
Cum merge pe 4S ?
Eu am facut update la iPhone-ul meu 5 over the air si merge foarte bine. Nu simt nici o diferenta privind performanta comparativ cu iOS 7. Toate aplicatiile mele inca merg (iGo, whatsapp, facebook, etc.). Astept si eu pareri despre cum se misca iOS 8 pe 4s.
La mine s-a deconectat de la server in timpul update-ului si acum am o icoana de iTunes rosie si mesajul “the iPhone software update server could not be contacted”
Mai astept sau e ceva busit?
Eu am facut update la iPhone-ul meu 5 over the air si merge foarte bine. Nu simt nici o diferenta privind performanta comparativ cu iOS 7. Toate aplicatiile mele inca merg (iGo, whatsapp, facebook, etc.). Astept si eu pareri despre cum se misca iOS 8 pe 4s.
Nu agata cand intri in multitasking ? Totul e smooth ? Am avut GM-ul acum 2 zile si se misca cam, rau.
Absolut deloc din ce am observat eu pana acum. Singura data cand “a agatat” a fost in timp ce am facut update la unele aplicatii si atunci cand am facut un backup.
Eu de vreo 30 de minute ma joc cu dictarea in limba romana. Merge extraordinar de bine. Nu am crezut ca se poate sa mearga atat de bine cu limba noastra. Si mai sunt si moldovean. Deci daca ma intelege pe mine… )