aplicatia nu este disponibila in nicio tara,inca.asa ca mai asteapta
A aparut si SwiftKey, am instalati, dar nu am gasit cum o pun pe romana. Nici cea de la Apple nu merge in romana, deci o sa mai fie de asteptat. Curios e ca pe Android zburda de multa vreme in romana….
A aparut si SwiftKey, am instalati, dar nu am gasit cum o pun pe romana. Nici cea de la Apple nu merge in romana, deci o sa mai fie de asteptat. Curios e ca pe Android zburda de multa vreme in romana….
da,din pacate este useless pentru noi.
pe android stiu care limba romana.
probabil vom primi si aici,peste ceva timp.
A instalat cineva in 4s sa ne impărtașeasca cum se miscă ?
Poate a reusit Vladislav.
Pe Youtube am vazut cateva comparatii intre iOS7 si iOS8 pe iphone 4S. Nu pare asa mare diferenta…cateva zecimi de secunda.
Ce ma deranjeaza mai mult este lipsa de spatiu pe ecran…de ex cica vei vedea doar o linie cand compui un mail, 4S-ul avand doar 4 randuri de icoane, ecranul e mai scurt.
Astept totusi sa imi confirme cineva de aici daca e ok sa trec la iOS8 sau daca e dezastru. Oricum o sa iau iPhone 6, asa ca as putea lasa iOS7 pe 4S.
Aceeasi poveste si cu Swype, nu stie romana, practic pentru cei care vor sa scrie in romana aceasta facilitate este nula in acest moment. Nu are rost sa mai amintesc de Siri care nici ea habar nu are de existenta noastra….
Aceeasi poveste si cu Swype, nu stie romana, practic pentru cei care vor sa scrie in romana aceasta facilitate este nula in acest moment. Nu are rost sa mai amintesc de Siri care nici ea habar nu are de existenta noastra….
Fleksy,stie romana.
Nici nu vei avea Siri prea curand.
Instalat si eu pe iPad Mini Retina… so far so good.
@call_mac - “Nici cea de la Apple nu merge in romana, deci o sa mai fie de asteptat” cum adica ? Eu am tastatura de Romana a lui si merge perfect : Settings / General / Keyboard / Keyboards… Add.
Pana acum nimic de rau, un mare plus mi se pare dictarea in Romana care in sfarsit ma scuteste la volan de scris. Am trimis mail-uri si mesaje si le transcrie perfect, nu a dat deloc rateu pana acum… si le scrie inclusiv cu diacritice. Ar trebui sa transcrie in timp real ce-i spui si sa si vezi pe ecran… cateodata o face, cateodata are delay, dar asta sa fie baiul, important e sa scrie, probabil ca in urmatoarele update-uri o sa o mai perfectioneze.