Patesc o chestie foarte ciudata in ultimile saptamani.
Tam nesam cand tastez ceva pe iMac, imi apare Dashboardul, cel cu ceasul, vremea, calculatorul, etc…
Nu mai stiu ce sa fac.
Am facut si clean install, nu am hot corners activat.
Singura metoda a fost sa dezactivez Dashboard, dar nu mi se pare o solutie.
Ciudatenia e ca am impresia ca este de la tastatura, mai exact de la litera R, care se comporta ciudat. (nu pot scrie R mare decat cu caps, nu cu shift + r)
Cum scot bateriile la tastatura, nu mai face ever.
Pareri?
[ Modificat: 21 Septembrie 2014 06:02 PM de altero ]
Patesc o chestie foarte ciudata in ultimile saptamani.
Tam nesam cand tastez ceva pe iMac, imi apare Dashboardul, cel cu ceasul, vremea, calculatorul, etc…
Nu mai stiu ce sa fac.
Am facut si clean install, nu am hot corners activat.
Singura metoda a fost sa dezactivez Dashboard, dar nu mi se pare o solutie.
Ciudatenia e ca am impresia ca este de la tastatura, mai exact de la litera R, care se comporta ciudat. (nu pot scrie R mare decat cu caps, nu cu shift + r)
Cum scot bateriile la tastatura, nu mai face ever.
Pareri?
pai ai incercat cu alta tastatura? parerea mea este ca ai o problema cu tastatura actuala..
@cashonly Gandim la fel ).
@DGC Tastaturile wireless de la apple au tendinta de a se defecta destul de repede (din experienta mea). Poate ai scapat niste apa pe ea sau poate a scapat altcineva si nu ti-a spus :D. Incepe investigatia!
@cashonly Gandim la fel ).
@DGC Tastaturile wireless de la apple au tendinta de a se defecta destul de repede (din experienta mea). Poate ai scapat niste apa pe ea sau poate a scapat altcineva si nu ti-a spus :D. Incepe investigatia!
Avand in vedere ca sunt mandrul posesor al unui baietel de 2 ani si 4 luni, pe care nu de putine ori l-am gasit calare pe situatie este foarte posibil.
Ca sa scriu fraza de mai sus am vazut de 3 ori dashboardul ))) maine iau tastatura
@DGC Sa-ti traiasca baietelul! Deja iti face farse cand nu esti atent ).
Daca se dovedeste ca tastatura este defecta poti incerca sa o speli (oricum nu mai ai nimic de pierdut in situatia respectiva). Scoti bateriile din ea, pui capacelul inapoi si o speli sub jetul de apa fierbinte. Dupa o scuturi bine de apa si o lasi o zi sau doua intr-un loc bine ventilat pentru a se usca in totalitate. Suna ciudat, stiu, dar cauta pe Google si ai sa vezi ca multa lume recurge la metoda asta in cazul in care au varsat cafea/suc/etc pe tastatura si foarte multi au noroc si le functioneaza perfect apoi.
Apa nu e cea mai buna solutie. Mai repede ii faci o baie in alcool la cat mai multe grade. Ma refer la alcool. Am salvat o gramada de tastaturi de la drumul de veci la tomberon asa. Alcool triplu, cvadruplu rafinat, uscata apoi temeinic. Si nu, nu merge cu palinca.