chupakbra - 23 Septembrie 2014 05:04 AM
Subscriu.
Nu mai da vina pe hardware sau iOS. Problema e cu aplicatiile care le folosesti pe langa ce vine instalat default.
Facebook de exemplu n`o sa stea sa`ti suporte tie aplicatia pentru un hardware de acum 4 ani de zile. Am patit si eu acelasi lucru cu un 3GS - 5 minute pe ceas pana cand aparea ceva pe facebook dupa ce-l accesam.
Tu vorbesti serios? Eu cred ca ai zis la misto. De ce sa nu dau vina pe iOS ? Pe hardware nu cred ca am dat vina, din contra, am zis ca sunt constient de configuratia lui si nu ii cer multe. (normal ar fi sa citesti toate posturile din conversatie daca vrei sa ti dai cu parerea) . In momentul in care pana acum cateva zile telefonul era lacrima, si de cateva zile, se blocheaza, sacadeaza, da crash, safari da crash, pe ce sa dau vina ? Pe mine ca am 5 aplicatii in el, nu ? Ce nenorocit si eu ca vreau “sa fac putin surf” pe facebook.
Explic problemele din nou, probleme CARE NU EXISTAU,
->intru in safari - caut cv pe google - dau la images - intru pe imagine - ecran alb iese din safari .
->telefon blocat (locked) - blocat cum e dau in sus de ecran sa fac o poza - ecranul se face negru se blocheaza nu mai primeste nicio comanda 2 minute - dupa 2 minute apare logo cu apple si ma baga in meniu
->facebook deschis, whatsapp deschis - pe facebook dau scroll in jos - intre timp imi scrie cineva pe whatsapp - vreau sa trec de pe fb pe wtsp - ecran alb ma scoate din whatsapp. valabil viceversa.
->2 app deschise simultan (tuneinradio si mymail) - tunein ruleaza - vreau sa trec pe mymail- ecran alb crash.
Voua va sunt normale probleme astea nu ? Nu suna a nicio strategie de marketing nu ? Ce aplicatii am eu in telefon : shazam, facebook, tunein, youtube, facebook, mymail, 9gag/9gagtv, samsungtv, whatsapp, playstation, ebay. Sunt multe nu? Niciodata nu au fost deschise mai mult de 3 in acelasi timp.