Cum de e posibil ca Apple, la fiecare lansare deprodus, să aibă vânzări mai mari ca la precedenta lansare?
Cică acum au vândut în prmiul weekend peste 10 mil de iPhone. La 5C și 5S au vândul 9 mil, iar la 5 doar 5 milioane de terminale.
Se pare că concurența sforăie din greu, se mai trezește săptămânal, mai lansează un G65 turbo și iar se culcă la loc.
iOS câștigă încet încet noi adepți. Am amici care au renunțat la alte Sisteme de Operare și au trecut pe iOS. Chiar dacă mulți sunt cârcotași și se leagă de faptul că nu-l pot personaliza, ”customiza” se pare că tot mai puțini apreciază această posibilitate. Cam așa a fost și în perioada de creștere a pieței PC, când fiecare se dădea mare cu ceea ce poate face cu a lui PC.
Dar cred că oamenii au nevoie doar de câteva funcții, și acestea să fie stabile, și să le poți folosi cand ai nevoie, nu când vrea device-ul respectiv (exclus Apple).
Să fiu în locul Samsung, Huawei sau orice alt producător, nu ași dormi prea liniștit.
Apple cu un produs două lansate pe an vinde aproape cât toți ceilalți producători care scot modele noi la fieșce 10 zile.
Geniul lui Steve a mers mai mult pe stabilitate și consecvență, cu care cred că chiar a învisns și va învinge în continuare.