cum pot accesa situri din usa care au continut blocat pentru europa?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti/Constanta
Macuser din: 04.01.11

nu va ganditi la cine-stie-ce situri interzise, vreau sa accesez ugg store si de ceva timp s-au smecherit si astia, in sensul ca daca intru pe ugg ma redirectioneaza catre europa, deci preturi in euro, rezulta naspa. as vrea sa dau o comanda peste vreo luna in usa si ma gandeam si la niste ugg. stiu ca sunt unele extensii pentru google chrome( pe care nu il folosesc) care cer subscriptie( si nu ma intereseaza pentru ca nu intru decat foarte rar), as vrea ceva free daca se poate. Mersi.

apropo, avand in vedere ca teoretic nu pot accesa situl din romania, eu pot sau nu sa achit, daca dau comanda cu un card in lei din ro? pe amazon, folosesc de mult timp un card in lei si nu am avut probeleme.

de asemenea, pentru apple store pot folosi un card din ro? avand in vedere ca ip 6 nu e acum in stoc si probabil o sa fie intr-o luna( daca il prind in stoc), e adevarat ca nu pot trimite un prieten sa il ridice personal din store si sa il si achite daca nu fac eu in prealabil comanda si il achit? parca asa a fost prima data si la ip 5s, nu? credeti ca o sa se schimbe solutia aceasta impusa acum de frenezia iphoneurilor?

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 21.04.12

Foloseste un proxy din SUA: http://www.us-proxy.org/

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti / Vaslui
Macuser din: 26.06.11

1. Hotspot shield. E un serviciu de vpn, il descarci si are free trial cu reclame dar pentru cat il folosesti tu nu are rost sa il cumperi. Poti sa setezi si din ce tara sa fie ip-ul pe care o sa il folosesti.
2. Poti cumpara cu cardul din Romania cu conditia sa nu ai limita la tranzactiile online. Conversiile de valuta se fac automat in functie de cursul valutar in ziua respectiva.
3. Poti folosi un card de Romania cu un ID apple din alta tara cu conditia ca adresa (de livrare, nu e-mail sau altceva) sa fie din tara respectiva. Eu obisnuiesc sa imi cumpar lucruri din apple store uk online cu adresa unui var de al meu care locuieste acolo si cu cardul meu iar el mi le trimite aici dupa ce ajung la el :D.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member

nu merge hotspot shield. imi da bad gateway.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 29.12.09

Eu am folosit asta pentru a creea cont de Netflix: https://www.tunnelbear.com
Ai trafic de 500MB/luna gratuit.

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Iasi
Macuser din: 05.12.08

Incearca CyberGhost.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
nobody - 25 Septembrie 2014 11:35 AM

Eu am folosit asta pentru a creea cont de Netflix: https://www.tunnelbear.com
Ai trafic de 500MB/luna gratuit.

Tunnelbear sa sti ca folosesc si eu pe iPad, dar nu știam ca merge si pe mac, sunt curios, cand ajung acasa trebuie sa verific.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRank
Member
Din: San Enrique
Macuser din: 14.12.07

Unblock-Us.. Gurile rele spun ca in spatele lor se afla tot Netflix wink