am o problema serioasa cu telefoanele. Am 3 x Iphone pe acelasi cont si in momentul in care ma suna cineva pe unul din ele suna toate. Problema ca suna toate este ca unul nu este la mine…si raspunde sotia.
Cum dezactivez functia aceasta (nici nu stiu cum se cheama) in IOS8 si fiecare telefon sa sune numai el.
merci
[ Modificat: 24 Septembrie 2014 11:47 AM de hamilton ]
La mine, in Facetime sunt mai multe optiuni: nr de tel si 3 adrese de e-mail.
La mobil am nr de telefon, la ipad am una din cele 3 adrese de e-mail. Sigur ai macar 2 adrese de mail acolo (apple id si mailul de la apple), incearca sa nu fie la fel pe toate telefoanele, daca poti.
asta am facut acum! am pus la facetime sa sune numai pentru fiecare numar de telefon si la 5s am dezactivat si Handoff
oricum…ciudata functie! nu stiu cine isi doreste asa ceva
Eu.
iPad-ul e tot timpul in alta camera. E grozav sa raspund la telefon prin iPad, sau sa trimit SMS-uri cand is in bucatarie si iPhone-ul e in living.
Iar sa fac asta pe Mac… e un vis ; seara cand ma pun in pat cu laptop-ul, iPhone-ul e pus in dock la incarcat si e cam la 1 metru de mine si nu ajung la el… deci cand ma suna cineva sau primesc SMS raspund de pe Macbook Pro, nu mai trebuie sa ma ridic din pat.
hamilton are dreptate .
Este mai comod să raspund la telefon de pe iPad sau Mac ( functioneaza și cu iPad 2 chiar dacă Apple nu l-a inclus în listă ) atunci când iPhone zace undeva în casa .
Niciodată nu știu unde las iPhone, am tot timpul iPad-ul ( citesc , ma joc ) sau Mac-ul ( lucrez ) lângă mine .
Nu de puține ori am fost nevoit sa utilizez “Find iPhone/Play Sound” pe iPad ca să imi gasesc iPhone-u .
problema este ca apelul standard nu functioneaza. Poti sa raspunzi numai pentru Facetime. Am incercat asta pe telefoanele mele amindoua la acelasi operator si cu abonament.
Cat despre SMS….hmm…greu de spus. Eu nu sunt adeptul scrisului prin mesaje text.
problema este ca apelul standard nu functioneaza. Poti sa raspunzi numai pentru Facetime. Am incercat asta pe telefoanele mele amindoua la acelasi operator si cu abonament.
Functioneaza foarte bine apelul standard . Gresesti tu ceva ( nu conteaza operatorul , vezi mai sus care sunt conditiile )