Vroiai sa crape?
Oricum nu stiu la ce se asteapta unii, sa sfideze apple legile fizicii? Sau sa faca un tel greu din otel? Sau sa faca unul mega scump din titan?
NU, dar… Io nu cunosc sa existe sticla flexibila… Doar daca nu este ceva patent nou. Inytr-adevar, am vazut acum ceva timp pe NG o emisiune despre sticla. Si a explicta foarte logic, ca de fapt sticla (geamul pe care-l stim toti) e un lichid, cu anumite proprietati speciale….
Interesant subiectul
in cazul filmului omul e nebun, nu are ce face cu banii( sau paote asigurare telefonul), dar am citit pe net cum ca ar avea ca si 5s probleme, in sensul ca se poate indoi SINGUR de la caldura. E adevarat asa ceva?? adica daca stau pe net pana mi se termina bateria sau daca ma joc pe el cu luminozitatea maxim si etc etc risc sa ma trezesc cu o clatita?
NU, dar… Io nu cunosc sa existe sticla flexibila… Doar daca nu este ceva patent nou. Inytr-adevar, am vazut acum ceva timp pe NG o emisiune despre sticla. Si a explicta foarte logic, ca de fapt sticla (geamul pe care-l stim toti) e un lichid, cu anumite proprietati speciale….
Interesant subiectul
La cat de subtire e, e si normal sa se indoaie, orice sticla e flexibila mai mult sau mai putin, depinde de proprietati
uite aici un test intre gorilla glass si safir cristal
Lumea refuza sa accepte proprietatile noului iPhone 6… cum ar zice Steve Jobs : “Apple reinvented the Phone” ))... in loc sa ne bucuram ca in sfarsit avem acces la tehnologie cu ecran flexibil din partea Apple, unii se plang ). Nu se mai linistesc “hater-ii” astia ).
Acum revenind putin ontopic : mult prea exagerata povestea si omul clar se plictiseste cu banii. Trebuie sa fii imbecil sa crezi ca telefonul (la modul general) este un obiect indestructibil. La fel se indoaie si modelele precedente de iPhone, la fel si telefoanele altora : Samsung, HTC, LG etc. Pai omul depune ceva efort sa-l indoaie si chiar ma uimeste faptul ca nu a plesnit ecranul (ceea ce o iau ca pe un lucru pozitiv in toata povestea asta). Pe de alta parte eu nu vad cum poti indoi un telefon la o folosinta normala, mie nu mi s-a intamplat niciodata.
In concluzie : asa cum il folosesti / ingrijesti, asa il ai. Ca de obicei la lansarea unui nou iPhone toata lumea are pretentii pe alocuri exagerate : sa fie asa si pe dincolo, sa fie antiglont, sa faca clatite etc…
Hahaha caterinca continua
Acum poti sa faci prastie sa traga din el…
Ma gindesc asa ca daca se indoaie in buzunarul din fata al pantalonului care nu sta strins in el e nasol rau.
Acuma daca fiecare se apuca sa traga voit in orice mod ca sa dovedeasca ca se indoaie discutia nu are sens.
Aici vorbim de o utilizare normala in limite normale,nicidecum de exceptii sau de alte elemente oligofrene.