2 din 5
2
iOS 8.0.2
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRank
Member
Din: Iasi
Macuser din: 03.02.06

ati si vorbit efectiv la telefon pe carkitul masinii? ca asa m-am grabit si eu sa confirm pe 8.0 ca e ok. dar erau ok doar streamingul si conectarea. cand apare un apel, nu se aude nimic in difuzoare, desi telefonul este conectat.

Semnătură 

.macfreak!
MacBook Air 11/i5/4G DDR3/128G SSD - sold
Mac Mini 5,2/2,5G i5/16G DDR3/500G
iPad Mini Retina Cellular
iPhone 6+/64G
iPhone 2G Alu 3.0/8G - sold
iPod Video 60G 5th Gen
Airport Extreme + Express

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Folosesc zilnic.

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 06.02.11

Acum câteva minute l-am încercat pe Jaguar XF model 2014. Funcționează la fel ca la Mercedes E Classe: se conectează dar când te apelează cineva nu se întâmplă nimic ... Sigur problema este de la iOS 8. Cu cinci, șase și șapte a funcționat foarte bine.

Semnătură 

iPod 30 GB (5th generation)
MacBook Pro 13-inch,retina display
iMac 21.5 inch, mid 2010
Airport Express 2nd gen
Apple TV 3rd gen
iPad Air wi-fi 16 GB
iPhone 6S + - 64 GB
Apple watch sport 42 mm

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRankRank
Member

eu am dat de saptamana trecuta un feedback la apple pe tema asta, de cand eram pe 8.0. Fixurile de pe net nu mi-au mers.

Semnătură 

.macfreak!
iPhone 6+/64G
iPod Video 60G 5th Gen

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member

faza ciudata e ca legatura la un sistem de comunicatie moto, legat la casca, un cardo scala rider q2 pro merge perfect, ca si pana acum.

Semnătură 

.macfreak!
iPhone 6+/64G
iPod Video 60G 5th Gen

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 23.10.08

La 4S Safari face reload fiecarui tab atunci cand schimbi intre ele.
Toate aplicatiile oprite,doar Safari ruleaza cu doua tab-uri deschise,la schimbarea intre ele de fiecare data face reload.
Foarte enervant.

La primirea unui apel raspunzi si normal ca la orice alt telefon,duci telefonul la ureche sa vorbesti,al naibii iPhone el inca mai suna ca nu a inceput convorbirea.Cum arati cand raspunzi la telefon si el mai suna cand il ai deja la ureche?

Vorba aia din popor,rad si curcile de tine,ce sa mai zici de androizi?Aia se tavalesc in hohote.

Oribil acest iOS 8
Macar de ar repara astea Apple sau ar lasa iOS 7 pentru cine doreste.
Nu cred ca multi ar opta pentru 8 ce pe 4S nu aduce decat probleme fata de iOS 7 sau chiar un 6.1.3

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRank
Jr. Member
gabiz_ro - 01 Octombrie 2014 11:22 AM

Oribil acest iOS 8
Nu cred ca multi ar opta pentru 8 ce pe 4S nu aduce decat probleme fata de iOS 7 sau chiar un 6.1.3

Într-u totul de acord cu tine! Eu am 5S și am aceleași probleme, plus altele legate de conectivitatea prin BT la sistemul telefonic al mașinii. Astăzi am mai testat BT-ul pe două mașini. Amândouă Mercedes, model 2014. Se comportă la fel ca la mașina mea veche din 2008. E clar că iOS 8 este o mare nereușită a celor de la Apple. Nereușită pe care nici măcar nu și-o asumă!

Semnătură 

iMac 21.5 inch, mid 2010
Airport Express 2nd gen
Apple TV 3rd gen
iPad Air wi-fi 16 GB
iPhone 6S + - 64 GB
Apple watch sport 42 mm

[ Ignoră ]   [ # 23 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Dublin, Ireland
Macuser din: 07.05.09
dan 222 - 01 Octombrie 2014 01:02 PM
gabiz_ro - 01 Octombrie 2014 11:22 AM

Oribil acest iOS 8

Într-u totul de acord cu tine! Eu am 5S și am aceleași probleme, plus altele legate de conectivitatea prin BT la sistemul telefonic al mașinii. Astăzi am mai testat BT-ul pe două mașini. Amândouă Mercedes, model 2014. Se comportă la fel ca la mașina mea veche din 2008. E clar că iOS 8 este o mare nereușită a celor de la Apple. Nereușită pe care nici măcar nu și-o asumă!

Si la mine ipad II merge doar mai greu si fara iPhoto :(

Semnătură 

Navighez pe net deci exist smile

MBA ‘15 | iPad mini 4 & 10.5 Pro | iPhone 6 & 7 | Apple Watch IV | aptv 4K

[ Ignoră ]   [ # 24 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.05.09

Legat de povestea cu BT conectat la masina : iPhone 5S / Honda Civic an 2007 (OZN-ul smile ) / Pioneer AVH X8500BT - nici o problema nici cand apelez, nici cand sunt sunat, nici la redare muzica prin BT. La fel nici o problema nici cu iOS 8 initial.
In continuare am si eu acel lag cand sun sau raspund dar parca e mai bine decat la iOS 8.0

Eu am in schimb o alta problema : dictarea nu-mi merge decat pe WiFi, nu si pe 3G. Aceeasi problema o aveam si pe iOS 8.0. Abonamentul e Vodafone, de la munca si tare am o banuiala ca e problema de abonament sau de Vodafone caci nici Viber-ul nu merge pe 3G. Ma rog, asta e poveste mai veche unde vina e la Vodafone si faptul ca ei nu permit VoIP. Din ce am inteles dictarea asta “se consulta” cu server-ul Apple, iar in situatia in care ar fi o restrictie a Vodafone-ului atunci e normal sa nu functioneze pe 3G atata timp cat exista o limitare a Vodafone.
Mai e cineva cu Vodafone (si ce tip de abonament) care imi poate confirma sau infirma problema de mai sus ?

[ Ignoră ]   [ # 25 ]
RankRankRank
Member
Din: Ploiesti
Macuser din: 06.12.11

Confirm tot , adica :
- conectarea cu masina functioneaza ( GLK 2011 ala de nu stie sa iti transfere nici agenda daca nu mai dai aprox 2000 Euro sa faci upgrade la sistemul audio si Toyota Avensis la care ai toate facilitatile disponibile in telefon)
- lag cand raspund
- dictare cu 3g nu functioneaza la Vodafone cu abonament ce include convorbiri nelimitate si trafic pe net nelimitat

cele de mai sus sunt valabile pentru iPhone 5S cu iOS 8.0 si 8.0.2

Semnătură 

MacBook Pro 15”  i7 2.2GHz/ 16GB/ 500GB SSD ,  10.11
MacBook Air 13”  i5 1.3GHz/ 4GB/ 256GB SSD ,  10.11

[ Ignoră ]   [ # 26 ]
RankRank
Jr. Member

Eu am abonament la Orange și nici la mine nu merge dictarea decât pe wifi.
Până la urmă singurul lucru bun care mi s-a întâmplat prin trecerea la iOS 8 a fost că acum sunt pe 4G. Nu înțeleg ce s-a întâmplat pt. că nu am schimbat abonamentul și nici nu cred că Orange face acte de caritate. Să fie o eroare de la Orange? La voi cum este?

Semnătură 

iMac 21.5 inch, mid 2010
Airport Express 2nd gen
Apple TV 3rd gen
iPad Air wi-fi 16 GB
iPhone 6S + - 64 GB
Apple watch sport 42 mm

[ Ignoră ]   [ # 27 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05
dexxter - 28 Septembrie 2014 11:31 AM

smile a incercat cineva conectivitatea BT cu masinile?

Ceva pasi aici: http://www.macrumors.com/2014/10/01/ios-8-bluetooth-connectivity-issues/?utm_source=osx&utm_medium=push&utm_campaign=front
8.1 cica ar rezolva problemele.

[ Ignoră ]   [ # 28 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 23.10.08

Poate ar trebui sa urmeze trend-ul μsoft
Sa sara peste 8 cu toate belelele ce le-a adus si hop la iOS 9 sau macar 8.1 in care sa rezolve ce au stricat.

Hai sa spun 4S, mai slabut,etc dar si 5S cu probleme la fel,ce sa mai spun de 8.0.1 pentru cei cu 6
Parca e o bataie de joc,nici daca-i puneau pe cei de la μsoft sau google sa faca iOS8 nu-l faceau atat de esuat.

[ Ignoră ]   [ # 29 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 17.05.09

Pai in cazul asta pot sa fac ceva pe ea de dictare… tocmai asta era scopul, sa pot dicta cand sunt la volan sau nu pot tasta. N-aveam nevoie de optiune pentru lenesi…

[ Ignoră ]   [ # 30 ]
RankRankRank
Member
altero - 01 Octombrie 2014 07:43 PM
dexxter - 28 Septembrie 2014 11:31 AM

smile a incercat cineva conectivitatea BT cu masinile?

Ceva pasi aici: http://www.macrumors.com/2014/10/01/ios-8-bluetooth-connectivity-issues/?utm_source=osx&utm_medium=push&utm_campaign=front
8.1 cica ar rezolva problemele.

Saru’ mana, stiam fixurile, am incercat tot, mai putin reseturile la network/all settings. Daca cel de network settings nu ma deranjeaza prea tare (parole wi-fi), celalalt imi va manca timp. Oricum, multumesc again.

Semnătură 

.macfreak!
iPhone 6+/64G
iPod Video 60G 5th Gen

2 din 5
2