4 din 5
4
iOS 8.0.2
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Oltenita, Calarasi
Macuser din: 14.11.06
Xanthrax - 07 Octombrie 2014 03:35 AM

Eu am iPad 2 si la fel pierd 3G-ul cu iOS 8.02, pe care il regasesc doar dupa un reboot. La fel facea si pe iOS 7.x. Am cartela Voda.

Cat am avut 7, sa dea naiba daca am avut ceva de care sa ma plang… Ah, da, ca nu am mai stat de xbmc sa vad serialele preferate fara dureri de cap ca pe iOS 6. Big deal… Sa dea dracul daca ii ctualizez sotiei iPad-ul. La inceput am zis ca hai ca o fi cate un bug, bla bla… Acum, l-as baga in origini 8 fara remuscari. Nu mi-a adus nimic bun. Pe zi ce trece, descopar inca o idiotenie. Cred ca Steve s-a rasucit in sicriu saracul…

Semnătură 

27” iMac 3,1GHz Intel Core i5
MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
Macintosh Classic II, Quadra 610
Pad 2 White 32 GB 3G+WiFi
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: București
Macuser din: 23.03.09

Se pare că este o realitate: posesorii de dispozitive pre-iOS8 nu mai fac update.
http://9to5mac.com/2014/10/06/ios8-market-share-stagnated/

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 23.10.08

Si cei ce au facut sunt cam nemultumiti,sa spun asa,cred ca multi sunt mai mult decat nemultumiti.
Apple ar trebui sa recunoasca faptul ca au scos un iOS 8 plin de bug-uri si sa ofere 8.1 daca se poate cat mai repede,daca repara problemele,alta varianta ar fi posibilitatea sa accepte downgrade la iOS 7
Ar trebui facuta o petitie pentru asta.
La iPhone au fost cam prea silitori,pe iMac,MacBook etc poti oricand sa reinstalezi alta versiune OS,pe iPhone nu,doar ultima ca asa vrea p*** lor.
Se folosesc de asta pentru a preveni jailbreak sau software unlock,nimic mai simplu un mic update la sfarsit ,inainte de schimbarea majora de OS in care rezolva ce au gasit aia pentru jailbreak si sau unlock si gata.
Asa puteau face un 6.1.4 si lasau asta pentru cei ce nu au agreat iOS 7 , sau cei ce au stat cu 7 in speranta unui 8 mai bun,acum la fel o ultima versiune de iOS 7 pentru cei ce nu doresc iOS 8

Daca nu am fost clar in exprimare,voiam sa spun :
La schimbare majora de iOS sa ofere o ultima versiune,in care daca ei considera necesar sa fixeze exploiturile gasite pentru jailbreak sau unlock,la care sa-ti dea voie sa faci downgrade sau restore in caz ca tu ca si utilizator doresti.

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.12.11

Se pare ca a revenit feature-ul cu poza full screen a contactelor cand primesti un apel. Initial la mine aparea doar la unele contacte, dar dupa mai multe sapaturi pe inter-pânză am descoperit ca pentru a le face pe toate sa mearga trebuie sa pui din nou poza sau daca ai actualizat-o si tot nu merge, sa o asezi in cerculetul ala astfel incat sa mai aibe margini in exteriorul cercului pentru a putea fi afisata full screen cand primesti apel.

Semnătură 

iPad 2 - 16 GB Wifi | Apple Watch Sport 42mm
iPhone X - 64 GB
Airport Express 2nd gen| Apple TV 3rd gen
MacBook Pro 13” with touchbar

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

F…CK!

Mă disperă întârzierea la partea de telefonie….

Sper ca să bage cât mai repede pe țavă 8.1, sau un 8.0.x ca să corecteze rahatul de 8.0.2

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 31.10.05

Eu nu am facut la 5s update si nu cred ca voi mai face la iOS 8 vreodata. Nu vreau sa se miste ca o rasnita asa cum s-a intamplat cu modelele anterioare de iPhone.

Semnătură 

New MacBook Pro 13” Retina 2.4Ghz with TYLT | Apple Cinema 23” | MacBook Pro Retina 15” Retina 2.7GhZ | 2 x Macbook Pro 13” 2.53GHz | iPhone 5S Gold 16Gb
BMW X3 3.0sd | Merida Big.Nine Team

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

5-ul meu se misca bine cu 8. Am un pic de delay cand raspund la telefon, dar mic si nu tot timpul.

In schimb, nu mai ridic ochii in fata nevestei, ca iPadul ei (2), se misca ca un cur!

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 23.10.08

Mai sunt unii norocosi,oare ce difera la ei?
Pe 4S are delay plus ca de cateva ori am dat sa raspund se facu bulina rosie si el suna in continuare,a fost un delay de vreo 10 secunde pana a inceput si convorbirea.
Nu aveam nimic deschis,inchid toate aplicatiile cand termin de butonat pe el.

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Timișoara
Macuser din: 06.02.11

Eu folosesc iPhone de la începutul lor dar ceva atât de prost cum este iOS 8 n-am mai întâlnit. Pe lângă delay-ul de 2-3 secunde atunci când răspund la telefon, pe lângă faptul că nu mai funcționează interconectarea cu BT mașinii (mașinilor pe care le-am mai încercat), mai sunt multe: câte o dată se blochează bulina verde și nu mai pot răspunde la telefon, de n-șpe ori pe zi îmi cere parola de iCloud, Safarii merge ca porcu’, la iPad de câte ori schimbă rețeaua de wi-fi (de la servici acasă și invers) trebuie resetat pt. că altfel încarcă o pagină de Safarii în jumătate de oră. Cred că mai pot scrie o pagină de nemulțumiri vis-a-vis de iOS 8 dar nu fac altceva decât să mă enervez. Am un telefon cu Android pe care nu l-am mai folosit de mai bine de un an. De câteva zile am reînceput să-l utilizez și constat că se mișcă (uneori) mai bine decât iPhone-ul. Rușine pt Apple !
Minune mare: ieri mi-a funcționat dictarea pe 4G !

Semnătură 

iPod 30 GB (5th generation)
MacBook Pro 13-inch,retina display
iMac 21.5 inch, mid 2010
Airport Express 2nd gen
Apple TV 3rd gen
iPad Air wi-fi 16 GB
iPhone 6S + - 64 GB
Apple watch sport 42 mm

[ Ignoră ]   [ # 55 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 08.11.13

Buna tuturor,
Cred ca e bine sa relatati problemele si la Apple, ca cineva sa le contorizeze si eventual sa raspunda.
Am avut si eu probleme cu FaceTime - ingheta complet daca eram sunat in timp ce utilizam Safari. Am primit de la Apple sugestia sa fac restart (Home buton + Power Off), timp de 10 secunde si a functionat.
Poate ca asa ceva merita incercat, evident nu poate fi panaceu universal pentru toate problemele. In orice caz nu strica nimic.
L

[ Ignoră ]   [ # 56 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 23.03.09
altero - 09 Octombrie 2014 07:22 PM

In schimb, nu mai ridic ochii in fata nevestei, ca iPadul ei (2), se misca ca un cur!

Despre iPad-ul 2 - iOS 8 din căsnicia noastră nu pot a reproduce afirmația. Tot ce a observat soția e că s-a mai schimbat ceva pe ici pe colo. HBO Go a avut nevoie de două actualizări ca să facă ce zice că face, asta-i altă discuție. Dar poate nu-l folosim noi la capacitatea lui.

Semnătură 

Mac Mini Intel MGEN2LL/A, MC815LL/A - Sierra, MC239LL/A - ESXI 5.5, MB138LL/A Lion
Power Mac G4 M8787LL/A OpenBSD/macppc
Power Mac G5 Leopard
AppleTV2, iPhone 6+/64, iPhone 4, iPhone 2G

[ Ignoră ]   [ # 57 ]
RankRankRank
Moderator
Din: Oltenita, Calarasi
Macuser din: 14.11.06
Maclean - 10 Octombrie 2014 08:10 AM
altero - 09 Octombrie 2014 07:22 PM

Despre iPad-ul 2 - iOS 8 din căsnicia noastră nu pot a reproduce afirmația. Tot ce a observat soția e că s-a mai schimbat ceva pe ici pe colo. HBO Go a avut nevoie de două actualizări ca să facă ce zice că face, asta-i altă discuție. Dar poate nu-l folosim noi la capacitatea lui.

iPad-ul meu are loc de cinste cand sunt rege pe tronul meu daca ma intelegeti…. Nu ma despart de el ca de, mai stau pe net, un youtube, o stire… Il ia si sotia in primire de pe raft. Nu vrea sa auda de 8 sub nici o forma. Ea nu vroia nici 7 cand a aparut ca i s-a parut citez “prea cartoony”... Safari chiar si la 8.0.2 are draci pe el si spume incredibile cand folosesc tab-uri, ceea ce in viziunea mea e inadmisibil, lag ca porcu’, nu am probat joace sau alte alea ca il folosesc in mare parte la navigare. Dar nu m-ar mira sa faca si acolo ca dracu’

Semnătură 

27” iMac 3,1GHz Intel Core i5
MacPRO OctaCore 2,8 GHz
PowerMac G5 Dual Core 2,3GHz, PowerMac G3 400MHz, PowerMac QuickSilver Dual G4 800MHz, iMac G3 400MHz Ruby & Indigo PowerMac MDD Dual G4 1,25GHz
Macintosh Classic II, Quadra 610
Pad 2 White 32 GB 3G+WiFi
iPhone 7 32GB
XBox classic, XBox 360, PS4 slim, Nintendo Wii, Nintendo 64 Black & Pokemon Edition, Original Gameboy, DSi XL, GBC, GBA, PSP.

[ Ignoră ]   [ # 58 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 21.04.12

Pentru mine, 8.0.2 e cel mai slab iOS pe care l-am avut vreodata. Delay enervant cand raspund la telefon, probleme de conectivitate bluetooth (se pierde imperecherea dintre iPhone si bluetooth masina), GPS-ul se pierde cand nu ar trebui (cer senin, in spatiu liber, in afara orasului), m-am trezit cu WiFi-ul pe off cu toate ca n-am umblat la el. Ma opresc aici, dar cred ca mai sunt si alte dude.

[ Ignoră ]   [ # 59 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca
Macuser din: 26.01.06

In varf de munte incercam sa ma conectez la net, aparea gprs pt o fractiune de secunuda apoi pica si semnalu de tel. Am pus incarcatoru extern si nu mai pica. Bineinteles, cu gprs iti smulgi paru din cap ca nu merge nimic, dar ca idee inainte nu pica reteaua

Semnătură 

Mcintoshing…

[ Ignoră ]   [ # 60 ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Portugalia
Macuser din: 29.01.07

Merge bine pe iPad3? Îmi risc căsnicia dacă instalez? smile

Semnătură 

“When nothing goes right…. Don’t go left.”

4 din 5
4