5 din 5
5
iOS 8.0.2
  [ Ignoră ]   [ # 61 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Tare mai e de kkt ăst iOS!
Am abonament dăștept la telefonie, cu internet nelimitat.
Pentru iPad nu mi-am mai luat abonament la internet, deoarece foloseam și acum încerc să folosesc funcția de Hotspot personal.

NUmai că la fiecare închidere de iPad își pierde conexiunea și mereu trebuie să mă duc să selectez rețeaua!

Au cam dat-o în bară cu 8.x….

RIP Steve!

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 62 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 22.01.09
toma - 12 Octombrie 2014 08:51 PM

Merge bine pe iPad3? Îmi risc căsnicia dacă instalez? smile

Don’t do it!
Eu imi blestem zilele de fiecare data cand deschid iPad-ul. Merge ca naiba. Foarte greoi; aplicatiile raspund greu, ramai fara multitasking gestures cand ti-e lumea mai draga si trebuie sa dai restart.
Don’t do it!

Semnătură 

iPhone SE (64GB, iOS 10, Orange locked)
iPhone 5c (16GB, iOS 9.3.5, unlocked)
iPhone 4s (16GB, iOS 7.1.2, Orange locked)

iPad 3 wifi (32GB, iOS 9.3.5)

iPod 30 GB Black + Casti iPod radio remote + husa originala S/N: 9C643Y3VV9M STOLEN

[ Ignoră ]   [ # 63 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Floresti,Cluj-Napoca
Macuser din: 07.05.12

In speranta, ca IOS 8.1 va iesi cit mai repede, unde dupa cum am reusit sa manevrez telefonul au corectat unele importante:
- sincronizare cu Itunes 12.0 pe Wifi functioneaza
- numai apare lag dupa ce ai raspuns la telefon
- bluetooth la car audio system corectat ( o sa incerc sa testez la un Daster ca altecva nu este prin zona smile )

Bafta!

Semnătură 

 Macbook Pro 13” early 2011 i7/2.8Ghz/8G RAM/128G SSD + 500G HDD
 iPhone 6 64G
 Time Capsule reconditionat at 1st Generation
 MacMini i5 2.3Ghz/8G RAM / 128G SSD+ 500G SSHD
 38mm Space Gray Aluminum Case with Black Sport Band

[ Ignoră ]   [ # 64 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 22.01.09
Prodigy - 15 Octombrie 2014 07:25 AM

In speranta, ca IOS 8.1 va iesi cit mai repede, unde dupa cum am reusit sa manevrez telefonul au corectat unele importante:
- sincronizare cu Itunes 12.0 pe Wifi functioneaza
- numai apare lag dupa ce ai raspuns la telefon
- bluetooth la car audio system corectat ( o sa incerc sa testez la un Daster ca altecva nu este prin zona smile )

Bafta!

Deci chestia cu lag-ul este groaznica. Pui telefonul la ureche si el tot suna ca nebunu’...
Inca o chestie pe care am observat-o… Cateodata cand deschid aplicatia Photo nu raspunde la comenzi deloc. Trebuie sa o inchis si sa o redeschid.

Semnătură 

iPhone SE (64GB, iOS 10, Orange locked)
iPhone 5c (16GB, iOS 9.3.5, unlocked)
iPhone 4s (16GB, iOS 7.1.2, Orange locked)

iPad 3 wifi (32GB, iOS 9.3.5)

iPod 30 GB Black + Casti iPod radio remote + husa originala S/N: 9C643Y3VV9M STOLEN

[ Ignoră ]   [ # 65 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Hunedoara
Macuser din: 06.07.10

Am observat si eu ceva ciudat iphone 5S IOS 8.0.2 mi se modifica ordinea de pe ecran a aplicatiilor seara sunt asezate intr-un fel dimineata sunt asezate in alt fel
P.S. nu umbla nimeni la tel de seara pana dimineata, am observat azi dimineata ca a fugit appstore-ul din al doilea rand in ultimul

Semnătură 

MacBook(Late 2006) MacBook2,1 Black
Intel Core 2 Duo 2 GHz 4MB cache, 1GB of RAM 667 MHz, 120 GB HDD, Mac OS X 10.5.8

iPod Suffle 4th Generation

iPhone 4

iPhone 5s

[ Ignoră ]   [ # 66 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 28.01.09

Acum 2 zile am pus pe 4S-ul sotiei IOS 8.0.2 . Inainte avea lagul enervant la raspuns ( care depasea poate 2 secunde ), se misca destul de “in reluare”, si pe car-kit se auzea destul de prost. De cand am pus 8-ul, lagul a disparut complet, si pe car-kit se aude mult mai bine, chiar foarte bine.
Nu stiu inca daca a crescut sau nu consumul, dar la 5 simplu a crescut vizibil.
Mi se pare ciudat, pentru ca vad multi care se plang de lag si bluetooth. Daca in legatura cu lagul nu pot sa-mi dau seama de ce unele terminale il au si altele nu ( cu 8.0.2 ), la bluetooth banui ca o fi vorba de o incompatibilitate cu unele deviceuri BT.
La 5 nu am probleme de lag.
Vad in continuare daca vor aparea ceva probleme sau nu.

5 din 5
5