Acum un an am avut probleme cu iPhone-ul 4 (care intre timp isi duce viata pe mai departe cu brio pe la maica-mea) cu butonul de Power. Am mers la un service unde am dat de un tip foarte de treaba (m-a lasat sa si stau cu el in spate de vorba in timp ce repara tel). Aveau ctr de reperat iPhone-uri cu operatorii de telefonice (Vodafone, Orange etc) si zicea ca 90% din ce vand operatorii la noi sunt Refurbished, reparate de el.
Cat am stat cu el au intrat 4 boschetari diferiti care vroiau unlock la iPhone (taximetristi, samsari etc), era clar ca toate erau furate (lucru confirmat si de el din experiente anterioare)... si asta se intampla intr-o Sambata cand sunt mai putini clienti.
Deci vrajeala asta cu nu se mai fura… aiurea, or sa se fure in continuare. Sunt mult prea putini cei care verifica un iPhone daca e sau nu furat inainte de a-l cumpara. Poate noi astia de pe forum care avem habar de treburile astea, restul…
Chiar si asa, important e ca avem o masura in plus de securitate / verificare a unui telefon SH.