Problema cu MacBook Pro
  [ Ignoră ]
Rank
Newbie
Din: Arad
Macuser din: 03.10.14

Buna ziua tuturor,
De la inceput vreau sa va spun ca sunt novice in MacBook, dar in Windost ma descurc binisor.
Cat despre problema mea .... am primit un MacBook Pro care este parolat, nu am la el nici un fel de DVD, absolut nimic.
Sunt constient ca sunt 99% sanse sa fie furat, desi tipul care mi l-a dat (in schimbul unor servicii), sustine ca a fost al sotiei si s-au despartit iar el a ramas fara pass…. adica 100% abureli.
Tinand cond ca am doar MacBook-ul, sper totusi ca gasesc sprijin aici pentru a reusi sa-l fac functional cu sistem Mac OS si/sau Windows.

cu stima, Adrian

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

salut!
caută seria macului, scrie pe google seria aia și cuvântul stollen și vezi ce-ți zice…
avem și aici, pe forum, un loc unde sunt scrise aparatele furate: http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewthread/8061/

apoi, dacă te gândești să continui pe forum, citește și respectă Regulamentul, te rog: http://www.macuser.ro/index.php/forums/viewannounce/4849_41/

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
Rank
Newbie

Am cautat dupa serian si nu am gasit niciunde sa fie raportat ca si furat.
Am citit regulamentul si nu am gasit unde si daca l-am incalcat, daca totusi am facut-o si nu realizez asta, imi cer scuze.
Fiind un posesor de MacBook, eu doar caut ajutor, incerc sa intru in comunitate, sa invat cate ceva iar la randul meu sa pot sa ajut, in momentul in care voi fi in stare de asta.

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
Rank
Newbie

Azi am mai petrecut cateva ore cautand date si solutii pentru Mac-ul meu. Din cat am reusit eu sa gasesc, serialul C2QHR1FVDV13 nu figureaza ca fiind furat.
Totusi se pare ca scula mea are si probleme hardware fiindca orice combinatie de taste folosesc, imi apare doar ecran gri/alb cu un semnul intrebarii. Singura comanda care schimba asta este command +R, care ma duce la parola.
Negasint sprijin nici aici, probabil ca luni am sa merg cu el la Timisoara la service.

cu stima, Adrian

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: spatele laserului
Macuser din: 13.02.07

în condițiile expuse de tine, e greu de găsit sprijin aici…