2 din 2
2
ce monitor sa-mi iau??
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

deci, cum spuneam mai sus - vezi citi bani ai smile

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 16.03.06

absolut, thread-urile pe forum-uri sunt subiective, dar la momentul octombrie - decembrie 2005 monitoarele cinema display nu erau vazute bine de o parte din clientii din cea mai mare piata - SUA (“parerea mea”). eizo de s24 si s19 abia erau anuntate atunci, aveau un pret incomparabil mai mic decat generatiile anterioare, si am fost un early adopter. omul care a inceput acest post a intrebat clar - lacie, eizo sau cinema display. fiecare ii da un raspuns. Clar, nu stim decat ca il va folosi pentru video editing, dar nu ii stim bugetul. El/ea va hotara cat il tin buzunarele. faptul ca sunt un mac lover nu inseamna ca voi cumpara un produs Apple daca acesta este mai slab decat un produs similar.

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 27.02.07

da quad, eu am postat topicul, am disponibili 1500 n-euro-ni pentru monitor, si il vreau pentru videoediting.buba e ... la suma. in banii astia mi-as putea lua oricare dintre cele 3 branduri. dar daca dau cascavalul asta vreau sa am cel mai bun produs

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 27.02.07

si by the way… de ce nu sunt ACD de 23 in showroom-uri??? nu am vazut nici la hilton vreunu. cred ca din cate am mai citit pe forum au ceva buba!

[ Ignoră ]   [ # 20 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucharest
Macuser din: 28.09.06

Au fost si la Hilton ... si nu numai unu. In coltul din stanga spate, unde erau cei de la OVideo - Sony Broadcast Romania, chiar eu am instalat pe o masina unul de 30 si unul de 23.
Nu mai stau sa-ti argumentez ce si cum. Se pare ca pierd vremea. Cumpara-ti ce vrei. E banul tau.

Succes !!!

[ Ignoră ]   [ # 21 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Nu sunt la iStyle? Parca am vazut acolo.

[ Ignoră ]   [ # 22 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Umbla zvonul ca luna asta o sa iasa noi Apple Cinema Display-uri. Ar fi si cazul (HDCP compatible).

2 din 2
2