Conectare macbook la monitor
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.05.14

Buna ziua. Am conectat Macbook-ul la monitor si se vede si pe monitor si pe macbook. Cum fac sa vad imaginea doar pe monitor:
Multumesc anticipat.

Semnătură 

Iphone 7 plus, ipad pro 12,9, ipar air 2, Macbook Air 13 inch, magic mouse, apple watch 42, apple pencil, magic keyboard,

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 27.06.08

Te asiguri ca Macbook-ul e in bagat la priza si inchizi lid-ul.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

Unul, cu scuzele de rigoare, nu stiu ce este acela lid-ul. Plus ca monitorul nu este Apple, ci un AOC. Stiu ca este ceva in setari sa vezi doar pe monitor, nu si pe laptop, dar nu stiu unde. Multumesc.

Semnătură 

Iphone 7 plus, ipad pro 12,9, ipar air 2, Macbook Air 13 inch, magic mouse, apple watch 42, apple pencil, magic keyboard,

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: bucurești
Macuser din: 11.10.05

lid = capac… smile
inainte să-l închizi, verifică setarea Power Options > System Settings > When I close the lid…’ to ‘Do Nothing’

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 7 coline
Macuser din: 11.01.07

Sau poți să-l lași deschis. Trebuie să apeși tastele CTRL+SHIFT+EJECT, ecranul calculatorului se va opri.  smile

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member

Multumesc mult pentru sfaturi!

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Tulcea
Macuser din: 26.08.06

Ca să-l folosești conectat la monitor cu capacul închis trebuie să ai conectate mouse+tastatură,fie prin usb fie prin bluetooth. Altfel macbookul va intra in sleep.

Semnătură 

13” Macbook Pro 2015

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member

Le am. Merge perfect calculatorul, mai putin internetul.

Semnătură