2 din 2
2
Help dvd-rw extern
  [ Ignoră ]   [ # 16 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 11.10.05

P.S. Deoarece ar trebui sa conectez 2 dispozitive pe fire wire 400 si nu am decit un singur astfel de port trebuie sa cumpar pc card cu porturi fire wire?

[ Ignoră ]   [ # 17 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucharest, White Pond (= Balta Albă)
Macuser din: 11.10.05
varsator - 20 Decembrie 2005 03:18 PM

P.S. Deoarece ar trebui sa conectez 2 dispozitive pe fire wire 400 si nu am decit un singur astfel de port trebuie sa cumpar pc card cu porturi fire wire?

de multe ori, unitățile externe au 2 porturi FW care permit conectarea în cascadă: primul port se conectează în calculator, iar al doilea la a doua unitate externă etc. dacă e și cazul tău, așa ar trebui să faci: dacă cel puțin o unitate externă are 2 porturi FW, atunci nu ai nevoie decît de 2 cabluri FW.

Semnătură 

Cattus sum et thraece loquor
Pisica joacă rolul de tampon asupra efectelor patogene ale stresului. O pisica în casă înseamnă, deci, scăderea tensiunii arteriale, deci și a riscurilor unei boli cardiace. Mai multe pisici, tot mai multe…

[ Ignoră ]   [ # 18 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Nu, daca macar unul din cele doua dispozitive are doua porturi FW 6 pini (adica FW “mare”, “normal”). Il legi pe cel cu doua porturi la PB, iar pe cel de-al doilea il legi de primul. Prin FW se pot înlălțui până la 32 de deviceuri (daca imi aduc bine aminte…)

Eh, mi-a luat-o Cattus innainte…

[ Ignoră ]   [ # 19 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 13.10.05

PowerBook 17” 1GHz (prima generatie) are porturi USB 1.1. De aici viteza mica de scriere.

2 din 2
2