probleme gmail?
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08

Voua cum va merge gmail pe Mail.app si pe iOS?
Pentru ca Mail.app dadea erori, am incercat sa ma loghez din browser. pe la 22:00, dar nu imi mai recunostea parola. Dupa mult chin si incercari esuate de a primi SMS cu cod de confirmare, am primit telefon cu acest cod si m-am putut loga din Safari.
Mail.app si iOS, insa, nimic. Nu imi accepta noua parola.
A mai patit cineva? Ma cam enerveaza situatia…

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Arad
Macuser din: 20.06.09

S-a rezolvat problema intretimp? Ai schimbat recent ceva la setari la Gmail? Cand ai activat functia sa trimita cod de confirmare prin SMS? Presupun ca ai pentru aplicatia Mail de pe Mac si pentru iOS parole diferite (application-specific password). Multi cand activeaza functia asta, nu citesc ce este si incearca parola normala de log-in si la aplicatii. Intreb doar ca sa stim daca nu cumva ai modificat ceva din greseala la setari la Gmail.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Pt Mail.app setează-ti pe GMaill application password - cât timp ai activat verificarea prin SMS, doar așa mai merge folosit cu aplicațiile care nu știu să utilizeze codul de verificare.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Din: Sibiu
Macuser din: 19.01.08

Ah, ce căcărie…
Nu am schimbat nimic la Gmail de cel puțin 3 ani încoace (în afara de parolă, acum vreo câteva luni). Funcția de a trimite cod prin SMS cred că am bifat-o acum vreo 2 ani, la o schimbare periodică de parolă.
Și nu, nu am application-specific password. Trebuie să sap și să văd cum se setează.
Situația acum e așa: pe iOS merge ok cu parola nouă.
Pe Mail.app dă rateuri și intră greu mailurile. Am revenit la Sparrow.app și e ok cu vrăbiuța.
Oricum, ceva e în aer, că azi de dimineață pe iOS îmi tot cerea parola de la apple id, pe care nu o lua nicicum. A trebuit să dau un reset password, cu mari emoții, pentru că nu mai știam security questions. A mers, până la urmă și fără întrebările alea.
Sunt cam îngrijorat că am probleme cu parolele și, în același timp, nici nu am motive să bănuiesc pe nimeni de chestii necurate.
Cam asta e, deocamdată...

Semnătură 

Batman foloseste Mac

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj-Napoca, Romania
Macuser din: 13.12.05

Am avut si eu problema, pe Mac, Yosemite beta, atat Messages, cat si Mail imi tot cer parolele.

Semnătură 

You’re on a Mac. If something seems complicated, you’re doing it wrong!

 Macbook Pro 13, 2010
 iPhone 5

‹‹ Router Romtelecom Haihui      iCloud Drive ››