Sănătate / Health / Healthkit (cine si cum o foloseste).
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Moderator
Din: Oradea
Macuser din: 01.01.09

In tabloul de bord mi-am setat urmatoarele Date :

Greutate - introduc greutatea manual in fiecare dimineata dupa ce ma scol.
IMC - dupa ce ma cantaresc, calculez IMC-ul cu aplicatia BMI si apoi introduc valoarea manual.
Ritm Cardiac - la fel ca si cu greutatea, il masor dimineata si apoi il introduc manual.
Pași - nu introduc nimic, M8-ul stie cati pasi am facut si ii introduce automat.
Distanta de mers + alergare - la fel, M8 se ocupa de asta.
Distanta de pedalare - pentru asta folosesc aplicatia Strava. Widget-ul sta in NC si apas pe “start recording” cand ma plimb cu bicicleta iar cand termin datele din Strava se introduc automat in Health.
Calorii active - Human este aplicatia ce o folosesc. Ea ruleaza in fundal si imi calculeaza (aproximativ) cate calorii am ars - isi da seama daca ma plimb, alerg, etc. La sfarsitul activitatii se sincronizeaza cu Health.
Scari urcate - barometrul din iPhone 6 isi da seama cate etaje urc si introduce datele automat.

Voi cum folositi Health ? smile

PS : Am telefonul de o zi, de aia cam bate vantul pe acolo. Pe 5s era full de date.

[ Modificat: 09 Octombrie 2014 08:44 AM de hamilton ]
 Semnătură 

Is that a bent iPhone 6 Plus in your pocket or are you just happy to see me ?

15” Macbook Pro BTO. 13” Macbook BTO. 20”  Cinema Display
iPhone Plus.  Watch 38MM Stainless Steel.  AirPods
iPod Nano.  TV 4K. AirPort Extreme.

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Eu deocamdata imi bag doar greutatea.

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Fara Apple Watch si fara integrare cu Fitbit… useless.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)