Probele conexiune internet Macbook!!
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.05.14

Buna ziua din nou. In speranta unui raspuns ca de obicei pertinent, va ridic urmatoarea problema in atentie. Mi-am conectat mac-ul la un monitor extern (AOC), si asa cum am fost sfatuita, pentru a putea vedea imaginea doar pe monitor, nu si pe mac, tin la incarcat mac-ul si inchid capacul. Dar…..o mare problema. Cand inchid capacul si incerc sa intru pe internet, se misca foarte, foarte greu…..aproape deloc. Cum deschid capacul putin, cat sa fie imaginea si pe mac, internetul se misca impecabil. I-am facut chiar si un speed test cu ambele situatii si rezultatele au fost:
capac deschis: download - 12 Mbps, iar upload - 10 Mbps, air cu capac inchis 2Mbps cu 0,73Mbps.
Ma puteti ajuta sa-mi spuneti de ce se intampla acest lucru? Multumesc anticipat!

Semnătură 

Iphone 7 plus, ipad pro 12,9, ipar air 2, Macbook Air 13 inch, magic mouse, apple watch 42, apple pencil, magic keyboard,

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Antenele WiFi la macbook (Pro?) sunt pe capac, in lateral. Inchizi capacul, turtesti antenele la orizontala, pierzi din puterea semnalului.

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 19.05.14

Macbook Air. Nu exista nici o solutie sa pot inchide capacul si sa am conexiune, nu? Multumesc pentru raspuns!

Semnătură 

Iphone 7 plus, ipad pro 12,9, ipar air 2, Macbook Air 13 inch, magic mouse, apple watch 42, apple pencil, magic keyboard,

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Incearca sa tii air-ul cu capacul vertical (inchis), spre AP (router). Dar practic o sa ecranezi antenele 180 de grade, oricum….

poti sa iei un adaptor la ethernet si sa legi air-ul prin cablu la net. sau poti sa-l lasi deschis si sa pui o protectie de silicon pe taste sa nu intre praful. sau poti sa aduci AP-ul mai aproape de laptop…

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)