Și iPhone-ul meu se califică.
Pe site, pentru România sunt indicați iStyle, Noumax si Cordon Electronics.
Am scris la iStyle, răspunsul: “Inca nu avem detalii legate despre acest program , acest program nu a inceput inca la noi , dar nu avem voie sa efectuam service , asistenta sau suport pentru telefoanele achizitionate din Romania si o sa avem nevoie si de dovada achizitiei .”
Cam așa stau lucrurile cu al meu:
- bateria ține maxim 6 ore, fără o utilizare intensă
- când fotografiez sau filmez, mă joc Real Racing 3, de la 100% charge, scade vertiginos și se poate închide după cca 30 min
- când bateria indică 25% charge se poate închide imediat, iar dacă îl pun în priză imediat după, arată charge de 30-40%
Problemele au început cam acum vreo 2-3 luni, inițial am crezut că e de la ultimul update de software.
- iPhone 5 Battery Replacement Program: Apple schimbă bateriile la iPhone-urile fabricate între septembrie 2012 și ianuarie 2013. Încapând din 29 august și în alte țari, nu doar SUA și China.
Nu mi-e clar: Apple zice sa stergi tot de pe iPhone inainte de a-l aduce la service (si sa dezactivezi Find my iPhone) – ceea ce ar insemna ca-l inlocuieste cu totul, dar si ca daca ai ecranul crapat, ceea ce impiedica demontarea telefonului, trebuie sa-l repari inainte.
Oricum ar fi, iPhone-ul meu se califica, are simptomele, asa ca o sa vad pe viu cum e.
Noutati…?
Cand incerc sa bag IMEI-ul, primesc urmatorul mesaj:
“This is not a valid Apple Product serial number. Please re-enter the number one more time. If you still have problems, contact us.”
Ai mai aparut vreo noutate, conditii, etc, cu privire la acest subiect?
Programul este deja in desfasurare …
Azi am vorbit la Noumax Cluj si baietii spun ca se face ceva diagnoza sau test online dupa care se decide daca se schimba bateria la el.
Sa nu aibe urme de lovituri mai violente pronuntate sau ecranul spart.
Va fi trimis in state direct la Apple, ca ei nu schimba baterii aici in Romania.
Am primit azi iPhone-ul cu bateria schimbată, 0 cicluri, comandată de Noumax direct la Apple. Am trimis telefonul în ambalajul său la Noumax București, toată operațiunea a durat cam 7 zile. Cei de la Noumax nu cer factură, cei de la iStyle cer factura de achiziție. Acum urmează să văd cum funcționează, am rămas pe iOS 7 și mă bucur că cei de la service mi-au respectat dorința de a nu face update la iOS 8 cât stă telefonul la ei.
Le mulțumesc pe această cale pentru dovada de profesionalism de care au dat dovadă, AȘA DA !
Mie mi-a fost schimbata bateria la Noumax Cluj in o jumatate de ora, aveau deja baterii primite. Tin sa le multumesc si aici pentru dovada de super profesionalism.