Problema majora de securitate?!!!
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: Caransebes
Macuser din: 26.10.11

Am o problema am vazut ca decateva zile imi apare la poze, poze pe care eu nu le-am facut cu persoane pe care nu le cunosc, nu stiu cui sa ma adresez celor de la icoud? sau cum este posibil sa acceseze cineva telefonul meu asta este o problema mare de securitate mai am doua calculatoare apple MacBook air si Macbook pro la acelasi cont , ma gandesc ca are acces si la toate programele mele? sa scriu la cei de la icoud sau cum s-a intamplat parola mea este una foarte grea ?! Daca ma poate ajuta cineva

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.10.05

1. Schimbă imediat parola.
2. Vezi să nu cumva să fii conectat pe contul tău cu alt device pe care l-ai dat/imprumutat.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRank
Jr. Member

dar nu ma lasa pe vechea parola si spune ca imi trimite mail sa schoimb parola si nu imi apare in mail nimic

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 27.06.08

Verifica si la spam, poate a ajuns acolo.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 13.10.05

Ai făcut cum scrie aici?

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti / Vaslui
Macuser din: 26.06.11

Eu cred ca ai bagat sau ai spus contul tau Apple cuiva si acea persoana a activat Photo Stream.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRank
Jr. Member
Macuser din: 05.02.11

Buna dimineața,a-ți reușit sa recuperați parola de iCloud?
Ce sa ntâmplat totuși ? Eu înclin sa cred o posibiliitate este cum a spus si Mihai ,,,pozele au apărut. Din photo stream sau id-ul dumneavoastra de Apple a fost legat de un alt device.
O zi frumoasa !

Semnătură 

From Russia with love guy

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member

Am reusit cu greu sa schimb parola dar nu imi imaginez cum s-a reusit asa ceva le-am scris celor de la appple si astept raspuns, am numai dispozitive apple si sunt singurul care le foloseste si parolelel sunt destul de grele nu pot sa inteleg ce s-a intamplat

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 23.10.08

Ai vandut,pierdut,imprumutat cuiva vreo unul?