Nu am nicio problema din cele de mai sus:
- reteaua: totul se vede perfect
- boot? nu am avut niciodata probleme
- nu se trezeste singur din sleep sau altele de capul lui
- orice altceva
O singura problema pe care o am, desi am ssd, este ca rezultatele in spotlight le afiseaza intre 1-3 secunde. Ma asteptam sa o faca instant, am si un ssd, doar totul ar trebui sa mearga precum mergeau icoanele trase din dock: puff.
Si mie mi se pare ca Safari se misca ceva mai bine. Nu-mi place ca trebuie bagata parola dupa ce intra screensaverul (nu am gasit sa opresc asta). Designul este ok, DAR iconitele folderelor sunt de un albastru prea strident, noul mod fullscreen la ferestre deocamdata nu-l gasesc util, iar dock-ul, parca se apropie de bara de start a lui window$, e prea plat (stiu, toata povestea cu flat si cu renuntarea la skeuomorph dar mai mergea lucrat, gasit altceva).
Gasesc utila treaba cu notification center, ai starea vremii, to do list, calendar, etc. la un click distanta.
Pe mine ma deranjeaza ceva, de cand am pus yosemite mi-a cerut contu de cloud care a devenit si userul meu pe osx, adica orice parola imi cere sistemul e parola de cloud. Pot sa am un user de admin normal si cloudu sa fie in treaba lui?
Am facut backup la keychain si cand imi cere o parola care are legatura cu el e parola veche nu cea de cloud.
Salut.
Am si eu o preoblema.
Am incercat sa instalez os x yosemite clean, dar din pacate am sters tot sistemul de operare, deoarece nu am facut stickul cum trebuie. Am urmarit un tutorial pe youtube, dar se pare ca nu a mers.
Ma poate ajuta cineva cu un continutul unui stick bootabil pentru a instala os x yosemite ?
Multumesc!
Se pare ca problema cu wake-up din sleep la Mac Mini 2012 este semnalata si de altii,unii spun ca inca din beta aveau problema asta ... Anul asta nu m-a impresionat cu nimica Apple si parca au scos pe piata numai produse ce iti creeaza impresia de neterminat ...
Pe mine ma deranjeaza ceva, de cand am pus yosemite mi-a cerut contu de cloud care a devenit si userul meu pe osx, adica orice parola imi cere sistemul e parola de cloud. Pot sa am un user de admin normal si cloudu sa fie in treaba lui?
Am facut backup la keychain si cand imi cere o parola care are legatura cu el e parola veche nu cea de cloud.
System preferences -> Users & Groups -> Change password -> Use a different password
Bună ziua,
Am instalat Yosemite pe MBP din semnătură (MBP 2009) peste Maverick, totul este OK până acum. Impresia mea este că sistemul se mișcă chiar mai bine decât Maverick.
Toate aplicațiile ce le foloseam sub Maverick - Office, lucruri banale- merg fără probleme.
Compatibilitatea între Yosemite și Maverick este evidentă, trecerea este mult mai lină decât de la Snow Leo la Mountain Lion.
M-am obisnuit cu noua interfata , este intuitivă după folosirea IOS 7. Nu stiu încă dacă am să rămân pe Yosemite sau mă întorc pe Maverick.
Este oricum impresionant că un MBP vechi de 5 ani se miscă bine cu ultimul SO.
Nu pot folosi handoff… asta e.
Totusi interfata stearsa nu stiu dacă ma va convinge, rămân la afirmația că Snow Leopard este un sistem extraordinar, eu îl folosesc cu succes pe MBP 2010 și iMac 2007.
Acum scriu de pe un boot făcut cu Maverick pe HDD extern și totuși: interfața este mai strălucitoare, ceva, ceva lipsește când le compari…
Se pare ca problema cu wake-up din sleep la Mac Mini 2012 este semnalata si de altii,unii spun ca inca din beta aveau problema asta ... Anul asta nu m-a impresionat cu nimica Apple si parca au scos pe piata numai produse ce iti creeaza impresia de neterminat ...
utilizatorul de mac trebuie sa ramana vigilent!
shutdown dureaza o vesnicie, de 2zile. primele 2 zile a mers misto tot, acum ca am inceput sa ne imprietenim face mizerii, ca un sef tembel sau un ospatar plin de ifose!
Salut! Dupa update-ul la Yosemite nu imi mai vede camera. Ceva idei? Am incercat si in Facetime si in Photo Booth si imi spune “No camera availabel”...
Nu am mai scris de mult dar nu ma mai pot abtine…. Merge perfect dar doamne ce design ORIBIL, stiu ca poate e o chestiune de gusturi insa nu ma pot uita la ecran… designul ferestrelor hai mai treaca mearga dar iconurile chiar sunt oribile.