Da, cred ca-s prea saturate. Nu stiu daca o sa ma pot obisnui, sunt prea multe chestii care imi cer atentia.
De aia am schimbat culoarea la iconul iTunes.
Poate ma apuc sa reduc saturatia la toate astea noi si gata. Ba nu, mai fac ceva: schimb iconul Finder-ului cu ala vechi si simpatic.
Functia “Phone calls” sau “SMS send/receive” necesita acel modul Bluetooth 4? Deci in cazul meu, cu un MBP mid2009 n-o sa-mi mearga? Peste tot am citit ca pentru Continuity si HandOff e nevoie de MB din 2012 in sus + iOS 8.1. In categoria asta intra si acest feature de a raspunde la telefon de pe un mac?
Functia “Phone calls” sau “SMS send/receive” necesita acel modul Bluetooth 4? Deci in cazul meu, cu un MBP mid2009 n-o sa-mi mearga? Peste tot am citit ca pentru Continuity si HandOff e nevoie de MB din 2012 in sus + iOS 8.1. In categoria asta intra si acest feature de a raspunde la telefon de pe un mac?
Pentru asta nu e nevoie….totul merge prin iCloud.
L-am folosit cu MBP-ul din 2011
am descoperit cum pot sa fac revert la functionalitatea veche de zoom pentru butonul verde, dar sa fac sa mearga full screen pe alt + butonul verde (practic invers decat e acum):
better touch tool -> gestures -> other
1. trigger: left clock green window button, action: zoom window (eu am pus maximize window, prefer asta in loc de zoom)
2. trigger: left clock green window button + opt, action: enter full screen (if supported)
A incercat cineva Mali Drop? Eu am incercat cu un fisier de 1,4 GB si calculatorul a luat-o pur si simplu razna. Nu numai ca nu a trimis mailul, dar a ramas mult timp in Outbox, nu puteam sa-l sterg, a ocupat toata memoria, nu mai puteam face nimic la calculator. Nu a trimis pana la urma.