Eu am o problema cu Yosemite asta. Deja l-am down de 3 ori. De fiecare data cand ii dau install imi zice: “This copy of the Install OS X Yosemite application can’t be verified. It may have been corrupted or tampered with during downloading”. Aveti idee ce ar putea fi? L-am sters, l-am down inca odata din App Store, la fel. De 3 ori chestia asta.
Precizez ca am un MBP mid2009 cu Mavericks pe el.
Salutare, inainte sa pun noul OS X, chiar nu ma incanta deloc noutatile grafice dar trecand zilele si cum ne mai mananca undeva pe fiecare, am zis sa vad si eu ce e de el,
l-am instalat peste Mavericks si se comporta bine, nu vad sa mearga mai greu si designul-surprinzator incepe sa-mi placa.
Dupa 3 incercari esuate de a descarca Yosemite prin wi-fi, am bagat direct cablu ethernet in mac si am reusit sa-l descarc fara probleme. Am dat install, a inceput procesul dar dupa vreo 20min am primit o eroare de genu: “An error occurred while extracting files from the package “Essentials.pkg”. Quit the installer to restart your computer and try again.
Io am 4 iScule…
Toate le-am up-datat prin wi-fi
La Mini Server, a arătat timp de descarcare 6 ore si ceva când am plecat spre casa… A doua zi dimineata era descarcat.
La Mini a arătat 1h30 minute și a durat vreo 45 de minute
La MBA a arătat 35 de minute și a durat 25 minute
La MBPro a arătat 2h25 m și a durat 1h25
Aceeași rețea wi-fi (provider UPC), aceeași locație.
De ce? Numa sfântu internet știe…
Voua nu vi se pare ca iconitele de la foldere, in finder, au o culoare enervanta? Ore se poate schimba?
Overall e prea colorat! Si am primit un prim ecran negru + restart singur. Probabil de la iTunes care dupa mi-a cerut un update.
Este foarte frumos asa cum este .
La prima instalare am stat si m-am uitat , placut impresionat , la ce au schimbat la aspectul general .
Deocamdata nu imi doresc nici o schimbare .
Io am 4 iScule…
Toate le-am up-datat prin wi-fi
La Mini Server, a arătat timp de descarcare 6 ore si ceva când am plecat spre casa… A doua zi dimineata era descarcat.
La Mini a arătat 1h30 minute și a durat vreo 45 de minute
La MBA a arătat 35 de minute și a durat 25 minute
La MBPro a arătat 2h25 m și a durat 1h25
Aceeași rețea wi-fi (provider UPC), aceeași locație.
De ce? Numa sfântu internet știe…
Nu era mai simplu sa descarci o singura data, dupa care sa muti installerul pe mac-ul pe care vrei sa-l instalezi?