Eu sincer nu observ nici o diferenta fata de Beta, poate booteaza un pic mai rapid, sau poate am doar impresia ca e mai rapid, in rest aceleasi buguri
In notification center inca tot nu pot sa folosesc mai nimic, pur si simplu nu merge cand dau click pe nimic in afara de butonul edit si minus, aveti si voi problema asta?
iStat Menus nu a mai mers dupa update, a trebuit se reinstalez. iar de folderul gol din lounchpad tot nu am scapat nici de data asta, cred ca a aparut pe cand aveam beta 2 sau 3.
Țăranii: au scos avatarul meu de la boot, acum e bara de progres.
Şi la voi e mai încet boot-up-ul? La mine din 45s s-a făcut un minut până la fereastra unde trebuie să bag user/pass. Şi la fiecare boot apare o bară de progress care merge foarte încet, după care o a doua bară care se încarcă repede… A instalat peste Mavericks, nu fac clean install, că mi-e lene…
Nu pot sa inteleg de ce mai exista feedback assistant in varianta finala. Mi se pare ca iar s-au grabit si au scos ceva neterminat. Am raportat niste buguri in beta si vad ca cei care au public beta nu pot face update, ci doar install din nou. Asta inseamna ca PB = final. Ceea ce e un lucru foarte nasol pentru ca eu inca mai aveam acele buguri pe PB. Si iOS si Yosemite au avut probleme la lansare. Anul asta Apple a dat-o in bara rau de tot.
OK, l-am instalat si eu, pe iMac 27 late 2013.
Acuma, dat fiind ca merg cu 32 GB RAM si 1 TB SSD, sincer la viteza nu vad mari diferente. Boot time-ul e usor mai lung am senzatia dar e imperceptibil.
In schimb:
- Yahoo Messenger, Onyx, Launchpad Cleaner nu mai merg. Pierderea mare este ultimul, celelalte vor fi upatate rapid.
- WiFi sync tot nu merge cu iOS8, asteptam 8.1
- Safari are ceva probleme la afisarea unor pagini, site-uri gen kappa.ro nu merg complet
+ mi-a rezolvat problema cu Magic Mouse-ul care avea conectare intermitenta pe bluetooth, deci a fost un bug de Mavericks
După 4 ore de utilizare mai am 40% din baterie. Deci se pare că voi reveni la Mavericks unde mă ducea bateria 8-10 ore pe Air 2014. Am impresia că Safari e problema, parcă se agață pe ici pe colo.