Bine bine, iPad-ul e deblocat oricum, dar ghici ghicitoarea mea:
un iPhone blocat pe Orange clar nu va accepta un nanosim de Vodafone. Va accepta însă el oare, întrebare întrebătoare, un nanosim Apple ?
Așa, din întâmplare, pentru date în roaming.
A fost o lunga asteptare, dar iPad 2 si-a facut datoria cu succes.
Am vrut sa fac upgrade anul trecut dar am amanat din cauza lipsei Touch ID-ului.
Acum merita cu adevarat upgrade-ul, si am comandat iPad Air 2 64 GB + LTE Space Black din USA 780$ cu taxe.
Nu simt nevoia de 128 GB, avand in vedere ca iPad 2-ul de 64 GB inca are 7 GB liberi.
De data asta am ales varianta cu LTE, pentru ca este la acelasi pret la care era anul trecut varianta de 64GB fara LTE.
Nu merita 80$ un Smart Case, asa ca am luat de pe Ebay un Smart Cover leather, si un case hard plastic transparent pentru spate cu 12.90 pentru amandoua.
Era si un Smart Case leather care costa 18$ dar mi se pare mai elegant sa fie case-ul transparent, si cand vreau, sa pot scoate Smart Cover-ul.
As fi preferat ca spatele sa fie transparent, nu Space Grey, iar Smart Cover-ul sa fie piele neagra, nu gri.
Calitatea materialelor e neasteptat de buna, stabilitatea in modul fold e mult mai buna decat era la iPad 2 care cadea imediat, iar back case-ul acopera Smart Cover-ul, si il blocheaza, fara sa se desfaca usor (ca sa dai jos Smart Cover-ul, trebuie sa dai jos mai intai back case-ul).
La pretul asta, decat sa iau un Smart Case Leather facut de Apple, mai bine iau 4 ca asta de pe eBay.
Până la urmă am luat un case Targus Custom Fit for iPad Air 2 - Black (THZ537US) - temporar până apare ceva mai bun.
Până acuma ce pot zice de iPad Air 2 (ca utilizator de iPad 3):
- Da, e subțire și ușor
- Marginea laterală e prea îngustă ca să îl apuci comod.
- Se simte la fel de rapid cum era iPad 3 cu iOS 7
- Camera de pe spate e mai bună ca la iPad 3 dar mai proastă ca a unui iPhone 4S
- Camera de pe față e mai bună decât la iPad 3 - se simte la Face Time
- Deblocarea cu amprentă este o porcărie - trebuie să dau de 2-3 ori cu degetul ca să “mă simtă” - o voi dezactiva.
- Multe alte mici decepții cauzate de bubele IOS8 (Migrarea prin iCloud care a pierdut date, App Store care tot timpul zice că am 4 update-uri de făcut, indiferent dacă sunt de fapt 0 sau mai multe, diverse aplicații iOS 6 & mai vechi care nu mai merg, crapă sau au buguri de rendering)
Nu am făcut încă testul de putere WiFi - când îl fac, vă zic cât “duce” comparat cu iPad 1, iPad 2, iPhone 2G și 4S.
- Camera de pe spate e mai bună ca la iPad 3 dar mai proastă ca a unui iPhone 4S
Stii ca este chiar camera de pe 5S, nu?
- Deblocarea cu amprentă este o porcărie - trebuie să dau de 2-3 ori cu degetul ca să “mă simtă” - o voi dezactiva.
Niciodata nu am avut problema asta, decat daca eram ud pe maini, deci fie iti transpira mainile, fie cand ai inregistrat amprenta, nu ai apasat si cu marginile degetului.
La iPhone 6 Merge intodeauna brici deblocarea. Am testat de curiozitate si cu alte degete si alte personae si nu deblocheaza, deci e ok daca lasi tel pe masa la birou .
Stii ca este chiar camera de pe 5S, nu?
La mine merge perfect, am setat 3 amprente și nu am avut nici o problema ( e adevărat că nu am avut mâinile ude). E mult mai comod cu amprenta, la cd de blocare/deblocare am setat un cod mai complex (nu similar PIN), așa că deblocarea cu amprentă îmi este foarte utilă.
Niciodata nu am avut problema asta, decat daca eram ud pe maini, deci fie iti transpira mainile, fie cand ai inregistrat amprenta, nu ai apasat si cu marginile degetului.