4 din 4
4
[Compatibilitate aplicatii cu Yosemite]
  [ Ignoră ]   [ # 46 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 15.05.08

Am atasat, dar mi-a tot dat eroare. Am instalat si inainte si acum de la link-ul sugerat de tine. L-a verificat cu succes, dar degeaba. Cand vreau sa deschid programul respectiv tot acesasi mesaj imi apare. Problema e ca dau more info si nu deschide nicio pagina…

[ Ignoră ]   [ # 47 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Am rezolvat. TRebuia instalat de pe site java 2014. Thanks.

[ Ignoră ]   [ # 48 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Stai putin: cum ai instalat?
Cred ca o sa te superi pe mine, ca esti macuser vechi (macbeni?), dar ai facut dublu click pe pachetul de instalare (dupa ce a verificat dmg-ul si ti-a montat imaginea pe Desktop)?

Altfel, vezi pe siteul BibleDesktop ce cerinte are.

[ Ignoră ]   [ # 49 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Cand doream sa deschid Bibble desktop, imi aparea fereastra de mai sus, dar nu imi deschidea nicio adresa. Am incercat sa deschid Vuze si aceeasi problema numai ca atunci cand am dat more info, s-a deschis un link de download de la apple cu java 2014. Apoi totul s-a rezolvat. Dar mai am o intrebare: De unde pot dezactiva filtrul pentru download sa-mi deschida si alte programe nu doar cele descarcate de la apple. Am instalat putin mai devreme sopcast, am inteles ca merge acum pe mac, dar nu-l pot folosi… Merci!

[ Ignoră ]   [ # 50 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 

Am gasit si raspunsul la intrebarea de mai devreme. Am mers la security and privacy, in system preference.

[ Ignoră ]   [ # 51 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

System Preferences > Security & Privacy - General, Allow apps downloaded from Anywhere (cu riscurile de rigoare).

[ Ignoră ]   [ # 52 ]
RankRankRank
Member
Din: București
Macuser din: 21.04.12

Am ramas fara drivere pentru Samsung SCX-4623FN (multifunctionala laser A/N). Driverele pentru Mavericks nu mai merg, asa ca nu mai pot folosi decat partea de imprimanta, scannerul este mort. !@#!@##$@

[ Ignoră ]   [ # 53 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 05.01.14

Stiti cumva cum se poate face setarea la digi net mobil la stickul huawei. De cand cu actulizarea la Yosemite nu mai merge.
Cei de la RDS nu au nici o solutie (adevarul ca a mers pana la actualizare).
Mersi mult.

[ Ignoră ]   [ # 54 ]
Rank
Newbie
Din: 
Macuser din: 05.01.14

Revin tot eu. Am reusit ceva cu un programel pentru T-Mobile.Am pus pe T-Mobile.hu si imi merge.
Pute-ti descarca de aici http://www.gfile.ro/?do=fD&fI=b42b1be55f0508ada6f7a79b5400e9c7 .
Sa imi spune-ti daca va merge, sau daca exista alta soluite mai buna.
Stima

4 din 4
4