Turta dulce oglinjoara….?!
  [ Ignoră ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 06.09.07

Salutare,
Acum doua zile am fost la salina Turda si la iesire am luat si ceva dulciuri printre care si incriminata turta dulce.
Azi am ajuns la Bucuresti si am desfacut sa maninc delicioasa turta dulce,nu mica mi-a fost mirarea cind am descoperit ca avea introdusa in ea o bucata de oglinda de sticla taiata cit sa aiba forma aceasta.
Ma intreb,oare sunt eu nebun sau mincarea nu mai este ce stiam eu…s-o fi transformat,upgradat,evoluat WTF?!
Pina sa ma hotareasc ce sa fac cu chestia ramasa mai cuget un pic…

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]
Editor de imagine & Colorist și Cameraman

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj Napoca
Macuser din: 20.06.08

Explicația e simpla!
Sa te vezi cand mănânci din ea ca sa-ți aduci aminte de caloriile ce le consumi! smile)

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Din: Cluj
Macuser din: 18.10.05

Ii spune “cu figurine”, nu? Asta-i figura…

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 09.02.13

...macar are colturile /marginile slefuite? inconstienti mai sunt unii oameni,daca ajunge turta asta la copii ? nici nu vreau sa ma gandesc…
Acu vreo 4..5 ani am gasit in biscuitii aceia rotunzi cu crema gen Oreo bucati de sarma de inox asa la 1,5, 2 cm numa perfecte sa le poti inghiti…

Semnătură 

...prin livada cu mere…

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member

Mda,din nefericire in tarisoara e posibil orice,Dumnezeu stie cum suntem inca sanatosi cit de cit….in loc sa evoluam o luam indarat la viteza maxima,Doamne fereste trebuie sa fii non stop cu ochii in paispe ca nu se stie..:(

Semnătură 

iMac (Retina 5K, 27-inch, Late 2014)>32GB-DDR3x1600RAM>SSD-500GB>AMD Radeon R9 M295X 4096 MB[/color]

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: The Colony, TX
Macuser din: 11.10.05

Oraseni ignoranti.
Intrebati-va parintii.
Asa se fac turtele dulci de zeci de ani de zile.

Cine naiba isi creste copilul atat de imbecil incat sa-i fie frica ca va mananca voit sticla ? Daca e atat de mic incat nu discerne, NU-I CUMPARA !
Care e pasul urmator ? Sa interzicem cutitele si foarfecele CA SE TAIE COPILU MEU CU ELE ?

Daca copilu’ nu invata pe pielea lui - nu tine minte. Eu am invatat sa imi ascult parintii cand ziceau sa nu pun mana pe ceva dupa ce am pus mana pe soba metalica. Si nu am auzit pe nici unul din parinti sa se gandeasca sa scoata soba de acolo. A doua oara nu am mai pus mana pe ea.

Semnătură 

Apple:5x macmini (G4, 2007, 2009, 2010, 2012)
UNIX:IBM 7011-250/AIX 5.1, HP Jornada 680/JLime, HP 9000 F20/HP-UX 11.11
PC:PentiumD/Debian, HP t5300/Debian
Misc:Spectrum 48k, 8x Raspberry Pi, 2x CHIP

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member
Macuser din: 09.02.13
psergiu - 21 Octombrie 2014 02:11 PM

Oraseni ignoranti.
Intrebati-va parintii.
Asa se fac turtele dulci de zeci de ani de zile.

Cine naiba isi creste copilul atat de imbecil incat sa-i fie frica ca va mananca voit sticla ? Daca e atat de mic incat nu discerne, NU-I CUMPARA !
Care e pasul urmator ? Sa interzicem cutitele si foarfecele CA SE TAIE COPILU MEU CU ELE ?

Daca copilu’ nu invata pe pielea lui - nu tine minte. Eu am invatat sa imi ascult parintii cand ziceau sa nu pun mana pe ceva dupa ce am pus mana pe soba metalica. Si nu am auzit pe nici unul din parinti sa se gandeasca sa scoata soba de acolo. A doua oara nu am mai pus mana pe ea.

...si totusi de crezi ca e ok sa fie o bucata de sticla(oglinda) in turta dulce?
Sunt de acord cu tine cu partea “invatat pe pielea mea” (apropo sunt crescut la tara),dar din asta nu vad ce ar fi de invatat ...e o turta dulce pana la urma! nu vad rostul oglinzii ,de ce nu se foloseste folie de aluminiu ca sa fie sclipitoare acadeaua?
e mai tricky sau ce? daca o scapi pe jos si se sparge e mai crunchi? poate ma lamuresc si eu…

Semnătură 

...prin livada cu mere…

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Sr. Member
Macuser din: 20.06.08

E mai ok ca e mai sclipitoare, si fura ochii la copii. Se vinde mai cu spor…
De acord cu Sergiu!

Semnătură 

“Cel cel mai sigur semn că există viață inteligentă în Univers este că niciodată nu au încercat să ne contacteze” - Bill Watterson.

Ladă cu multe mere….

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member

Intrebarea logica si de bun simt este:ce dreak sa caute intr-un produs alimentar orice obiect etc. nealimentar?!
Si daca se face un lucru de sute de ani ca deh ne omoara traditiile pe noi…si acel lucru se dovedeste ca e o mare prostie noi ce facem…continuam asa nu???!!
Daca aia is timpiti sa fim so noi si ce daca copilu sparge sticla in dinti si mai si inghite un ciob care il taie pe esofag..mare chestie..traditia trebuie sa fie respectata.
SAD :(

Semnătură