Eu am o mică problemă și o dilemă.
Dilema: Am un “iTunes Library.xml” pus la păstrare din 2010 și în care adun tot ce bag în iTunes. Observ că din versiunea 12 îți salvează și un .itl care nu știu la ce folosește ceea ce mă face confuz - care naiba este backup-ul librăiei din cele două.
Pe lângă asta observ că din 11 sau 12 îmi pierde path-ul la unele piese.
Să presupunem că am descărcat o piesă “X” care se af;ă în folderul Music. La un moment dat vreau să o mut în “Music/Colecții/2015”. În momentul ăla îmi apare Missing Files - ulterior cu “Locate” button mă pune să localizez piesa. Este multă migală și plus că din momentul ăsta stau și mă gândesc că mai sunt sute de piese în librărie de care habar nu am că apar cu missing. Aș putea face un refresh la librărie cu drag&drop; folderul cu muzica mutata șamd dar nu-mi convine din două considerente:
1. nu vreau să am 2 piese duplicate în librărie
2. aș pierde Play Count-ul și toate cele dacă aș renunța la vechul entry al piesei.
Înainte puteam să o mut oriunde că mi-o vedea ca prin magie în librărie. Like, really: mi-o cânta și din Trash. Ca să nu mai zic că-și dădea seama dacă redenumeam filename.mp3 în X.mp3.
Ceva sugestii?