Sistemul de operare Yosemite [pe stick]
  [ Ignoră ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Macuser din: 31.03.14

As vrea sa stiu cum sa adaug ultima versiune de Yosemite pe un stick bootabil de 16 GB deoarece vreau sa refac tot sistemul de operare Apple. Cand am cumparat laptopul nu am primit nici cd de instalare pentru Mac. Eu vreau sa downloadez Yosemite pe stick, dar cand dau download el instaleaza automat sistemul de operare pe laptop, dar eu nu vrea asta ci vreau o instalare completa adica sa imi sterg absolut toate datele si sa nu le mai pot recupera niciodata. Oricum datele de pe laptop le adaug in Dropbox, dar nu vreau sa se mai poate recupera de pe acest laptop cand instalez din nou sistemul de operare. As vrea sa mai stiu cum instalez si Windows 7 Ultimate de pe CD-ul meu original tot pe acest laptop Apple, dar nu merge mai greu laptopul daca am instalate 2 sisteme de operare si vreau sa ma invatati cum pot sa am 2 sisteme de operare pe un laptop Apple.

[ Modificat: 21 Octombrie 2014 04:46 PM de dacuBurebista ]

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Ia de aici DiskMaker (dupe ce isi revine situl, ca sa iei si instructiunile). Cu el faci stickul butabil.

Windows se instaleaza fie nativ prin Boot Camp Assistant (pe care il ai in Applications), fie emulat / virtualizat cu Parallels etc. Nativ e nativ, virtualizat merge ceva mai greu (in functie de ce faci pe el).

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRank
Member
Din: Bucuresti
Macuser din: 13.12.10

Pe google ai cautat? Sunt zeci de rezultate cand caut ce ai cerut tu. Uite aici: http://ww1.lmgtfy.com/?q=How+to+Create+an+OS+X+10.10+Yosemite+USB+Installer si aici: http://ww1.lmgtfy.com/?q=how+to+install+windows+7+from+a+cd+on+a+mac .

Semnătură 

Mac: iMac Pro 2017
Phone: iPhone X 256 GB Black
Tablet: iPad Pro Silver 128 GB + 4G
Watch: Apple Watch 3 42mm
TV: Apple TV 4 32 GB

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
altero - 20 Octombrie 2014 12:59 PM

Ia de aici DiskMaker (dupe ce isi revine situl, ca sa iei si instructiunile). Cu el faci stickul butabil.

Windows se instaleaza fie nativ prin Boot Camp Assistant (pe care il ai in Applications), fie emulat / virtualizat cu Parallels etc. Nativ e nativ, virtualizat merge ceva mai greu (in functie de ce faci pe el).

Dar Windows 7 nu merge sa instalez direct de pe CD nu sa il adaug pe stick.

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
alex19051988 - 20 Octombrie 2014 01:15 PM

V-a trebui sa-ti faci un ISO pe un pc care are cd-rom. Acel ISO il pui pe stick si bootcamp va functiona asa. Alta varianta este sa dai jos un ISO si sa-ti introduci serialul tau valid la instalare.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Fotograful Anonim - 20 Octombrie 2014 01:31 PM
alex19051988 - 20 Octombrie 2014 01:15 PM

V-a trebui sa-ti faci un ISO pe un pc care are cd-rom. Acel ISO il pui pe stick si bootcamp va functiona asa. Alta varianta este sa dai jos un ISO si sa-ti introduci serialul tau valid la instalare.

Laptopul meu are DVD-RW adica merge si cd-ul si dvd-ul cand adaug cd-ul meu cu Windows 7 nu trebuie sa il adaug pe stick mai ales ca nu vreau si pe acel stick adaug sistemul de operare Yosemite.

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRank
Member

Pai atunci rulezi Bootcamp Assistant si ii spui sa instaleze windows 7 de pe CD. E foarte simplu procesul. Urmareste ghidul din Bootcaml Assistant.

Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRank
Jr. Member
Din: 
Fotograful Anonim - 21 Octombrie 2014 07:01 AM

Pai atunci rulezi Bootcamp Assistant si ii spui sa instaleze windows 7 de pe CD. E foarte simplu procesul. Urmareste ghidul din Bootcaml Assistant.

Dar imediat dupa ce termin de instalat sistemul de operare Yosemite nu inainte.

[ Ignoră ]   [ # 8 ]
RankRankRank
Member
alex19051988 - 21 Octombrie 2014 09:11 AM
Fotograful Anonim - 21 Octombrie 2014 07:01 AM

Dar imediat dupa ce termin de instalat sistemul de operare Yosemite nu inainte.

Da.

Semnătură