iCloud Drive
  [ Ignoră ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: London, UK
Macuser din: 11.10.05

Am probleme cu Pages. Am salvat pe mac un fisier, il vad in interfata web, dar nu-mi apare pe iFon, chiar si daca incerc sa-l adaug cu +.

Prezentarile Keynote le vad, desi n-am testat daca si cele noi apar.

Care incearca sa-mi zica si mie daca e doar iCloud-ul meu, sau it’s a feature?

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 1 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.12.11

Eu am creat weekendul asta, pe iPad, un document nou in numbers si cand am terminat cu el aparuse in coltul din dreapta al iconitei documentului acea sageata cum ca se pregateste sa-l urce in cloud si asa a ramas…..nu s-a sincronizat cu nici un device.

Semnătură 

iPad 2 - 16 GB Wifi | Apple Watch Sport 42mm
iPhone X - 64 GB
Airport Express 2nd gen| Apple TV 3rd gen
MacBook Pro 13” with touchbar

[ Ignoră ]   [ # 2 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Nu-i feature: am facut un doc pe Mac si a aparut acum si pe ifon. Dar intre timp s-a pus 8.1.

Si merge si invers: doc facut pe ifon se vede pe Mac (Pages > Open).

[ Modificat: 20 Octombrie 2014 05:45 PM de altero ]

[ Ignoră ]   [ # 3 ]
RankRankRankRank
Administrator

aham, cu 8.1 merge si la mine

Semnătură 

MB12 early2015, mini late2018, i2, i4S, iX, Watch Nike (Series3), iPad 1, iPad Pro 9.7”,  Pencil, shuffle 4, TV4, AExtreme x2, AEBSv2, AEBS original(x2) v1(x2), Homepod (x2), iPod Hi-Fi (x3)

[ Ignoră ]   [ # 4 ]
RankRankRank
Member
Din: 
Macuser din: 14.12.11

Rezolvat si la mine cu 8.1

Semnătură 

iPad 2 - 16 GB Wifi | Apple Watch Sport 42mm
iPhone X - 64 GB
Airport Express 2nd gen| Apple TV 3rd gen
MacBook Pro 13” with touchbar

[ Ignoră ]   [ # 5 ]
RankRankRankRank
Administrator

ahahahhahahahahahahhahahahahha

daca activezi iCloud Photo Library beta, nu mai ai sincronizare automata cu Mac-ul. Pana o sa lanseze noua Photos… ori ai pozele si pe web iCloud ori in Mac automat. Jenenat, de ce au trebuit sa distruga importul automat in iPhoto??
Eu nu ma intoc la sincronizarea ifonului cu iPhoto prin cablu… FU*K iCloud Photo Library beta!

Si ma bucuram si eu ca fac o poza cu ifonul si apare automat pe web, nu mai trbuie sa mi-o trimit pe mail la munca sa postez un screenshot…

sad sad sad. Apple fac 50% din profit din vandutul de ifoane, ar trebui sa tina si sistemul in spate… Si eram chitit sa platesc extra storage sa-mi urc pozele in nori…

[ Modificat: 21 Octombrie 2014 10:28 PM de huk ]
 Semnătură 

[ Ignoră ]   [ # 6 ]
RankRankRankRank
Administrator
Din: județul Devon, UK
Macuser din: 18.10.05

Stai asa, ca la mine merge. Daca am inteles bine.
Am iCloud Photo activat si se duc pozele si in nor, si pe Mac (Aperture); fara fir.

Hai ca fac maine o proba, dar sunt aproape convins ca e asa si in 8.1.

[ Ignoră ]   [ # 7 ]
RankRankRankRank
Administrator
huk - 21 Octombrie 2014 10:23 PM

ahahahhahahahahahahhahahahahha

daca activezi iCloud Photo Library beta, nu mai ai sincronizare automata cu Mac-ul. Pana o sa lanseze noua Photos… ori ai pozele si pe web iCloud ori in Mac automat. Jenenat, de ce au trebuit sa distruga importul automat in iPhoto??
Eu nu ma intoc la sincronizarea ifonului cu iPhoto prin cablu… FU*K iCloud Photo Library beta!

Si ma bucuram si eu ca fac o poza cu ifonul si apare automat pe web, nu mai trbuie sa mi-o trimit pe mail la munca sa postez un screenshot…

sad sad sad. Apple fac 50% din profit din vandutul de ifoane, ar trebui sa tina si sistemul in spate… Si eram chitit sa platesc extra storage sa-mi urc pozele in nori…

Ah, era doar o scama pe sistem. Am inchis si deschis peste tot si acum a pastrat si upload-ul pe stream si pe beta. Singura pacoste e ca nu-mi apar pe ifon nici o poza din stream daca nu e si in beta. ie daca adaug o poza in stream de pe iPhoto, nu apare si pe ifon. sincronizarea e doar intr-o singura directie. Daca dezactivez beta, pozele din stream se intorc toate si pe ifon.
Pana vine new Photos pe Mac, Apple ne trateaza ca idioti care nu au decat o camera foto in casa: ifonul. De fapt, ifonul si ipadul, ca probabil isi imagineaza ca le luam la concerte cu noi sa facem poze cu tableta…

Semnătură