Eu pe vodafone nu vad optiunea de 2G desi o vreau.
Sincer nu stiu cum poti sa vrei 2G, mie imi scoate peri albi cand apare GPRS acolo, nu merge absolut nimic.
Mie la vodafone nu-mi merge nici 4G, este optiune dar nu prinde niciodata semnal, nici in Bucuresti. O fi pt ca sunt la cartela?
Eu pe vodafone nu vad optiunea de 2G desi o vreau.
Sincer nu stiu cum poti sa vrei 2G, mie imi scoate peri albi cand apare GPRS acolo, nu merge absolut nimic.
Mie la vodafone nu-mi merge nici 4G, este optiune dar nu prinde niciodata semnal, nici in Bucuresti. O fi pt ca sunt la cartela?
Cand sunt la birou si acasa am wifi tot timpul. Nu am nevoie de 3G sa-mi manance bateria. Sunt pe drum cam o ora pe zi. Abia atunci am nevoie.
hmm, nu stiu de cand dar abia acum am observat lipsa aplicatiei de Weather de pe ipad.
De la 8.0 disparuse.
Mda, nu are ce sa dispara pentru ca nu o fost nici o data
iPad-ul nu are aplicatie de Weather, Stocks, Calculator etc.
Uite aici un articol din 2010 de la Gizmodo. http://gizmodo.com/5510939/replacing-the-apps-apple-left-off-the-ipad
Singurul lucru ce a adaugat Apple din 2010 e Timer-ul si Alarm Clock-ul. Ma rog, si widget-ul de weather din NC, care e o gluma proasta.
[ Modificat: 21 Octombrie 2014 10:13 AM de hamilton ]
Update OTA de la 8.0.2
Bateria parca se duce mai repede,de la 10 a.m. cand am plecat de acasa cu 100% folosit vreo ora pe wifi mai am 60%
Acelasi delay,parca putin mai mic la acceptarea unei convorbiri.
Concluzie:
-nici o imbunatatire.
O sa incerc pe celalalt 4S restore sa vad vreo diferenta.Numai ca la ala ma tinea o zi bateria fata de doua la acesta.
Ciudat e ca la settings-usage-battery usage nu-mi afiseaza nimic,noaptea a fost la incarcat dupa update la 8.1.
Cat am scris asta si am raspuns la un apel de vreun minut,cu delay-ul de rigoare,a mai papat 3% din baterie,mai am 57% , aiurea tare,sa nu spun altfel.
Am sa incerc astazi restore din itunes, cu descarcare completa a 8.1 care am vazut ca avea 1,65G. Nici eu nu sunt incantat de baterie, in conditiile in care zilele trecute de la exact acelasi birou, din aceeasi cladire plecam la ora 17 cu 60-70%.
Pai… io raspund, duc telefonul la ureche și el înca mai suna de 2-3 ori….
La fel si aici… deci ma enerveaza cumplit chestia asta. Este cel mai stupid si enervant bug in sistemul asta de operare. Speram ca update-ul rezolva buba… M-am inselat.
Am crezut ca problema tine de o restartare dupa instalare. Am restartat iPhone-ul, și surpriză!
Cand sunt apelat imi apare numai nr. telefonic nu și numele atasat in agenda telefonica acelui număr.
Ce drk au făcut ăștia de la mere?
Am facut update la IoS 8.1 si in aplicatia Health mi-au disparut inregistrarile din Dashboard in ceea ce priveste indicele glicemiei.
Aveam inregistrarile trecute pe luna octombrie.
Am verificat prin setari si blood sugar nu mai apare deloc in optiuni.
Aiurea…