E cam aiurea faptul ca se grabesc ca si altii (Samsung, LG etc) sa lanseze softuri noi, modele noi fără se le testeze in mod serios.
Daca incep asa sa alerge .... nu-s cat mai dureaza pan se impidica si se fac lati pe jos.
Eu pe vodafone nu vad optiunea de 2G desi o vreau.
Sincer nu stiu cum poti sa vrei 2G, mie imi scoate peri albi cand apare GPRS acolo, nu merge absolut nimic.
Mie la vodafone nu-mi merge nici 4G, este optiune dar nu prinde niciodata semnal, nici in Bucuresti. O fi pt ca sunt la cartela?
Totusi unii spun ca nu mai au intarzierea la acceptarea apelului.
Poate e de la operator.
Cei ce nu au aceasta problema ar fi bine sa ne spuna pe ce operator sunt si ce zona.
De la iOS 8 problema e cam asa:
- convorbire cu cineva,il aud bine,el nu. Inchid si sun iar,convorbirea poate fi OK in 90% din cazuri,altfel inchid si sun iar.
asta in general iPhone - alt telefon.
- convorbire cu cineva,el ma aude bine eu mai nimic,ceva sacadat,neinteligibil in mare parte.
asta in ultimul timp,tot asa iPhone si alt telefon
- convorbire cu cineva,ma aude bine,eu il aud de parca vorbeste in butoi,alt apel sunet perfect.
asta cu un amic, 5S
- convorbire cu mine insumi,intre doua 4S ,loud and clear, de fiecare data.
insa fiind ambele in acelasi BTS posibil de asta.
Ce-mi placea acum cativa ani,de sarbatori cand era reteaua terminata,apelam pe cineva si-l treceam pe speaker,rar primeam si eu eroare dar in majoritatea cazurilor statea si statea pana deodata prindea legatura si suna,ieseam de pe speaker si vorbeam normal,alte telefoane dadeau din prima network error si gata,trebuia sa reapelezi tu.
Din acest motiv spun asta acum,daca se transimte retelei acceptul convorbirii dar confirmarea vine mai tarziu?
Dar asta nu se intampla la alte telefoane,doar la iPhone.
Cand sunt la birou si acasa am wifi tot timpul. Nu am nevoie de 3G sa-mi manance bateria. Sunt pe drum cam o ora pe zi. Abia atunci am nevoie.
3G nu este activat cand esti conectat la wifi, de-asta nici nu il arata in status bar.
Nu este adevarat. Transferul de date e prin Wifi cand ai, asta iti arata icoana. Multe aplicatii stiu deja sa ia fie de pe wifi fie de pe 3G, in functie de ce merge mai repede. 3G e activat si mananca bateria tot timpul daca e activat, cu sau fara wifi.
Eu am un iphone inlocuit de vdf pe garantie (deci un SWAP, parca asa ii spune)
Din pacate sistemul de operare era varza, pana la update 8.0 pur si simplu se bloca si avea delay-uri la orice.
Am fact update la 8.0, s-au rezolvat toate problemele, mai putin UNA, cea mai importanta: in 90% din cazuri, cand foloseam tastatura se blca scrisul si isi revenea dupa 2-3 secunde, chestie incredibil de enervanta si frustranta, daca scrii sms-uri, whatsapp-uri, adrese in google maps sau browsing.
Am asteptat cu sufletul la gura 8.1, am facut restore din iTunes, fix aceeasi problema, + inca una: am delay-uri si de cate 10 minute la primirea sms-urilor (fie ca s de pe iphone sau retea). E cumplit daca de exemplu au ING home pay si astepti sa iti vina sms de la ei. De fap asa am descoperit…..
Subscriu si la delay-ul cu raspunsul.
PS: nu m-am dumirit foarte bine cum vine treaba cu continuity,
integrarea sms si voce e ok, mai ales sms ca scriu de pe mac mult mai repede
gabiz_ro - 21 Octombrie 2014 11:08 AM
Totusi unii spun ca nu mai au intarzierea la acceptarea apelului.
Poate e de la operator.
Cei ce nu au aceasta problema ar fi bine sa ne spuna pe ce operator sunt si ce zona.
De la iOS 8 problema e cam asa:
- convorbire cu cineva,il aud bine,el nu. Inchid si sun iar,convorbirea poate fi OK in 90% din cazuri,altfel inchid si sun iar.
asta in general iPhone - alt telefon.
- convorbire cu cineva,el ma aude bine eu mai nimic,ceva sacadat,neinteligibil in mare parte.
asta in ultimul timp,tot asa iPhone si alt telefon
- convorbire cu cineva,ma aude bine,eu il aud de parca vorbeste in butoi,alt apel sunet perfect.
asta cu un amic, 5S
- convorbire cu mine insumi,intre doua 4S ,loud and clear, de fiecare data.
insa fiind ambele in acelasi BTS posibil de asta.
Ce-mi placea acum cativa ani,de sarbatori cand era reteaua terminata,apelam pe cineva si-l treceam pe speaker,rar primeam si eu eroare dar in majoritatea cazurilor statea si statea pana deodata prindea legatura si suna,ieseam de pe speaker si vorbeam normal,alte telefoane dadeau din prima network error si gata,trebuia sa reapelezi tu.
Din acest motiv spun asta acum,daca se transimte retelei acceptul convorbirii dar confirmarea vine mai tarziu?
Dar asta nu se intampla la alte telefoane,doar la iPhone.
Vladislav, imi place la nebunie avatarul tau ! Cât despre 8.1, merită să trec de la 7.1.2 pe iPhone 5?
Ok, o să-mi schimb avatarul . O să încerc un update de la 7.1.2 la 8.1 pe telefonul soției (ea are 5, eu am rămas deocamdată la 4S ).
Mâine o să știu cum merge și pe 5; oricum, mă bucur că pot comunica din nou de pe car kit pe 4S și că funcționează SMS-urile trimise/recepționate de pe/pe Mac.